Mit gondoltok arról a szülőről, aki beviszi az ovis farsangra az amúgy még meg sem gyógyult gyerekét?
Az én fiam bölcsiben, és kiscsoportban is lemaradt a farsangról, mert beteg lett.
Túlélte, itthon felvette, aztán mikor meggyógyult tartottunk egy kis bulis délutánt 2 kisbaráttal, akik szintén lemaradtak betegség miatt.
Szerintem az ilyen szülő önző idióta, ennyire kell a fénykép fészbúkra, hogy képes belökni a beteg gyereket begyógyszerezve egy közösségbe, ahol veszélyeztet alsó hangon még 20+gyereket?
Vagy ennyire fél a saját gyerekétől, hogy nem képes vele megértetni, hogy betegen nem megyünk óvodába, mert jaj megsérül a kis lelke, ha valami nem kedve szerint alakul?
Az gondolom b@ssz@meg az ilyen...
A lányom a Mikulástól jelmezt kért. Azóta várja a farsangi bulit.
Ha a buli napján lázas, nyűgös nem vinném.
De attól h a buli elötti nap még délelőtt lázas volt, viszont aznap egy minimális köhögése van csak, biztos h én is hagynám h résztvegyen a mulatságon.
Ha megtudnàm, nagyon fel lennèk háborodva. Làzas gyereket (mèg ha be is nurofeneztèk) tilos közössègbe vinni. Ezt az òvoda házirendje is tiltja.
Engem konkrètan egyàltalàn nem èrdekel, hogy tünetmentes gyerek is tud fertôzni, vèlemènyem szerint làzas gyereknek otthon a helye. Ezen nincs mit szèpíteni.
Nagyon buták az emberek. Tényleg szomorú dolog ha lemarad a farsangról, de ez benne van a pakliban. Nálunk is ez így volt, az összes beteg érdekes mód meggyógyult a farsangra, utána az enyém mindig le is betegedett. A suliban tavaly az enyém is beteg lett pont előtte, a tanárunk mondta is, hogy ha jobban van nyugodtan vigyem be, ne maradjon ki a mókából. Nem vittem, habár lázas már nem volt, de éppen egy antibiotikum szedés közepén pláne nem hiányzik a félig meggyógyult gyereknek az a sok baci, amikor összeengedik az egész intézményt. Csalódott volt, de túlélte. Ilyen az élet, ehhez is hozzá kell szokni.
Amúgy biztos kivételes eset vagyok, nem attól tartottam, hogy majd ő fertöz másokat -a lappangási időben, meg amíg csak kicsit náthás a gyerek, már akkor úgyis fertöznek, hanem attól féltem összeszed még valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!