Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Náthásan oviba menni?

Náthásan oviba menni?

Figyelt kérdés
Ez mindig problémát okoz nekem. Ha lázas, hányós/hasmenéses baja van, köhög... persze, hogy nem viszem. De ezzel a náthával mindig bajban vagyok. Hivatalos álláspontja az ovinak az, hogy ha csak vizesen folyik az orra a gyereknek, akkor mehet. A valóságban ha meglátják, hogy folyik, máris szólnak, mikor megyek érte, hogy náthás, vigyem orvoshoz. Szóval ez a finom jelzés arra, hogy maradjon otthon. Amúgy sima náthával sose vittem orvoshoz, mert úgyse tud vele mit kezdeni. Én nem szívesen tartanám otthon, mert legalább 1 hét, amíg teljesen elmúlik a nátha. Arról nem beszélve, hogy évente 200 db zsebkendőt kell bevinni tisztasági csomagba gyerekenként. Miért, ha azonnal küldenék haza? Nyilván most nem arról beszélek, mikor egyáltalán nem kap levegőt, rossz a közérzete, szenved, hanem arról. mikor párszor ki kell fújnia az orrát, de amúgy közérzetileg rendben van, ugyanúgy pörög, játszik. Nálatok hogy van? Viszitek náthásan?

2019. nov. 7. 11:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Ki pontozott le es miert?!

Miert nem hasznos a valaszom?

2019. nov. 14. 00:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Erre mindig azt szokták mondani, amit a kertes írt, hogy ha otthon tartod amikor náthás, akkor ősztől tavaszig otthon lenne.

De az a tapasztalatom, hogy ez nem igaz. Nekem tavaly kezdte a lányom az ovit. Többet volt itthon, mint oviban, de én már nem vittem, ha kicsit taknyosabb volt. Idén még nem volt beteg. Barátnőm beviszi a lányát akkor iw, hq folyik az orra. Ez a negyedik éve közösségben és még mindig folyamatosan beteg.

2019. nov. 21. 07:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Náthával orvos? Minek? Vírusra nincs semmi. Nem magyar ovi. Itt köhögve,taknyosan is simán lehet menni, az egyedüli a láz és a fosós,amivel nem. Mire a gyerekenk tünete van,már vagy 2 napja fertőz,így mindegy. ÉS nincs több betegség, meg ovibezárás stb. Had legyen náthás, erősödik.
2019. dec. 13. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!