Kisfiúra adnál oviba fiú legginget?
Figyelt kérdés
Sok kisfiú harisnya rövid nadrág komboban van, anno a lányomnak is így kérték, később nála váltottunk leggingre.. Fiúknál mit adtok?2019. okt. 2. 16:03
1/7 anonim válasza:
Jobb minőségű melegítőt adok rá aminek szűkebb a szára. Vagy puha farmert
Legging lányoknak való
2/7 anonim válasza:
Ovis... szerintem ott már a legdebilebbnek is van annyi öntudata, hogy tudja mi a jó neki. Ráadsz valamit s megkérdezed, hogy jó-e ez. Meg ismered.., remélem, hogy mennyire, és hogyan fázós. Vastagabb nadrág még ilyenkor bőőőven elég. Főleg gyereknek, akit le se lehet lőni.
4/7 anonim válasza:
Sport aláöltözet nevűt szoktak felvenni pl. kinti focizáshoz. Más alkalmakkor soha nem adnék rájuk cicanadrágot se, harisnyát se, macerás is meg nem túl férfias. Elég a melegítőnadrág, aztán nagy hidegben arra is lehet akár overált/sínadrágot venni majd.
5/7 anonim válasza:
halálom a harisnya+rövidnadrág kisfiúkon.
Én vettem neki hosszúrszárú alsókat, lényegében téli "aláöltözetet", jägernadrágot. Abban teljesen jól elvolt a csoportszobában és akár melegítővel, akár farmerrel elég volt a legnagyobb hidegekben is kintre.
6/7 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Melegítőt vesz az oviba... A harisnyat babakora óta utálta, a leggings majdnem ugyanaz...
7/7 Coffelia válasza:
A sport aláöltözet praktikus lesz, amikor télen kimennek az udvarra. A leggingsre meg a könnyű rövidnacira ár csak az overált/kantáros sígatyát kell felvenni, nem pedig cserélgetni a nadrágokat. Objektíve gyorsabb lesz az átöltözés, amivel mindenki jobban jár, nemcsak az óvónők, hanem a gyerekek is. Például a nagyok nem fognak belesülni, amíg az óvónénik feladják a nyolc kicsire is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!