Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mikor kezdődik az ovi elsején...

Mikor kezdődik az ovi elsején vagy másodikán? Most megy először a gyerek, külföldről jöttünk nem tudom h itt hogyan müködik

Figyelt kérdés
Óvoda

2019. aug. 28. 15:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Beszoktatásról szó se volt!
2019. aug. 28. 16:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az óvódát kérdezd meg, az abban az épületben dolgozókat, irodát, ahová járni fog. Max. egyházi ovik esetén esélyes egy vasárnapi megnyitó istentiszteleten ajánlottan részt venni, máshol kizárt, de szerintem sehol sem kötelező, és ha bármiről lemaradtatok volna, majd igazolod.
2019. aug. 28. 16:12
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
A beszoktatást szeptemberben kezdik, 5 munkanap, és heti 4-5 gyerek kezd a lányom leendő csoportjában. Ezt már 3 hete egyeztettem az óvónővel. Keresd őt, mert csak úgy nem állíthatsz oda és adhadod le egész napra a gyereket hétfőn. Az enyém is először 2 órát lesz, aztán 3-at, mert volt bölcsis és nem nulláról szoktatják az új rendszerhez.
2019. aug. 28. 16:30
 14/17 A kérdező kommentje:
A beszoktatást is kérdeztem, hogy rögtön marad első nap a gyerek végig?Az volt a válasz én ismerem a gyereket 1-2 nap elvehetem ebéd után de ha ott maradna rögtön hagyhatom ott az első nap. Félek, ha nem marad végig rögtön majd nem is akar!
2019. aug. 28. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig pont a biztonságérzetét növeli a fokozatosság. Mindegy, intézményenként más.
2019. aug. 28. 18:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez kiscsoport lesz? Nálunk nem mehet minden gyerek szeptember 2-án, kb a fél csoportnak be van osztva hogy későbbi hétfőkön kezdenek majd, egészen október végéig.

Évnyitó nálunk egyáltalán nincs.

2019. aug. 28. 18:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen kiscsoport lesz! Itt nincs ilyen beosztás!
2019. szept. 1. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!