Kihelyezett inkubátorba baba?
Ha odaviszi valaki a babáját ki tudják nyomozni ki volt? Vagy mivel lemondott róla aki betette oda, így nem érdekli őket?
Gondolok a térfigyelő kamerára, ha kórházban született a baba akkor a védőnő stb.?
Kedves kérdező, ha attól félsz, hogy meglátnak, megnyugtatlak, nem fognak. Mivel nappal több ember közlekedik, nyilván éjjeli órákban is el tudod helyezni. Ha már úgyis aJahn Ferenc kórházat linkelted be, akkor esetleg oda helyeznéd el?
Én pl dél Budapesten lakom, ha a mi házunk elő tesze3d le én azonnal beviszem őt a kórházba. Talán még örökbe is fogadnánk, mert nekünk nem sikerül a testvér. :)
A kutya nem keresi, hogy ki tette bele. Onnantól, hogy valaki ott hagyja a babát semmi közük egymáshoz.
A mi kórházunkban olyan helyen van az inkubátor, hogy én is alig vettem észre, viszonylag közel van a portához, de egyáltalán nem làtni rà.
Èn, ha ilyenre vetemednék inkább bemennék a kórházba szülni és ott lemondanék róla. Sosem èrtettem, hogy hogy lehet az, hogy ha az emberrel mèg a kórházban is történhetnek komplikációk, vagy éppen nem tud kijönni a baba és irány a műtő, akkor a kitudjahol szülőkkel hogy nem fordul ilyen dolog... hogy pl szanaszét szakadnak, vagy elvéreznek, bent marad valami stb.. én ezektől sokkal jobban rettegnék, minthogy kórházba kelljen mennem
Most mitől kell félni?
Találnak egy ártatlan, kidobott újszülöttet. Vele fognak foglalkozni, utánad max a jókívánságokat küldik.
Ha kiskoru vagy es amiatt aggodsz se fog senkit erdekelni. De ha nem mered betenni en szivesen beviszem helyetted es beteszem az inkubatorba.
Egy szuleszno hallgato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!