Hazamegy kérdése:

Megtörtént már valakivel, hogy az ismerkedés után nem választ adott? Nem tudom másképp kifejezni.

Figyelt kérdés

2015. dec. 5. 22:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Olyan személy írjon aki benne van az örökbefogadási folyamatban, az tudja milyen érzelmek , érzések vannak ebben a hátterében.
2015. dec. 5. 23:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Kedves 9 és 10 válaszadó, köszönöm megértéseteket!
2015. dec. 5. 23:52
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Igen, én hallottam olyat. Ugye mikor jelentkeztek örökbefogadásra, meg lehet adni milyen gyermeket szeretnétek, így általában csak akkor szólnak, ha a paramétereknek megfelel. Viszont, van olyan is, hogy egy gyerek csúnyán fogalmazva nem kell senkinek, így megpróbálják nálatok is. Természetesen lehet nemet mondani, ez semmiféle hátrányt nem okoz a későbbiekben. Mert pl azt nem várhatják el, ha ti magyar, 0-4 hónapost szeretnétek, akkor csak azért fogadjatok örökbe egy fekete 6 évest mert most ő van. Ez a későbbiekben se a gyereknek se nektek nem lenne jó.
2015. dec. 6. 09:40
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
mostmár értem! koszonom, hogy leirtátok, nem tudtam, hogy ez hogyan mukodik.
2015. dec. 6. 10:43
 15/19 anonim ***** válasza:
43%
Még jó, hogy van, aki leírja értelmesen, ha már a kérdező nem képes rá. Bocs, de tényleg így van, azért egy felnőtt ember minimálisan tudhatna már fogalmazni. Mondjuk például azt beleírni a kérdésbe, hogy a szituációban ő kicsoda, vagy mondjuk nem azt írja, hogy "nem válasz", hanem azt, hogy nemleges válasz. Máris értelmesebben hangzik.
2015. dec. 11. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:
44%

Hát, tudod,amikor saját gyereked születik, arra is mondanak sokan nemet. Hm.

Ez a fogyasztói társadalom értékrendje - talán.

nekünk jobb kell, mást akartunk.

de az élet érték. És minden élet ajándék. Szerintem így kell nézni.

2015. dec. 12. 19:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Sok minden Kell a jó örökbefogadáshoz. - Nagyobb gyerekeknél mégtöbb... - Nekünk azt mondták, ha úgy érezzük, inkább mondjunk nemet, mert később annál nagyobb a törés a gyerekben is, és a szülőkben is. - Hallottam is ilyen történeteket, és mindnek jó oka volt rá, hogy nemet mondott. - Attól még később, másra mondhatott igent, és lehetett "szuper" szülő.
2015. dec. 17. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én fogadtam már örökbe gyereket. Nagyon hangsúlyosan kérték, hogy mondjunk "nem"-et, ha bármiért is úgy érezzük hogy bármi baj volna. Azt is hangsúlyozták, hogy ez nem jár semmiféle hátránnyal - egyszerűen van olyan, hogy meglátsz egy embert, és minden magyarázat nélkül negatív érzéseid lesznek. És ezt nem kéne bevállalni.

De egyik esetben sem volt ilyen érzésünk, szerencsére :D

2015. dec. 26. 14:18
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Elég baj, ha nem tudod ennél értelmesebben kifejezni!
2016. jan. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!