Felvenni a vér szerinti tesóval a kapcsolatot jó ötlet?
Én csak örökbe fogadó szülő vagyok aki tudja, hogy a fiának van egy bátyja. Én személy szerint szeretném ha majd nagyobb lesz (16 hónapos még csak) megismerné a bátyját. Nekem is van 3 testvérem és nagyon jó a kapcsolatom velük, nem szeretném megfosztani ettől a fiamat. Csak remélni tudom, hogy a bátyja és ő is így fogja gondolni :) Én azt mondom keresd meg! gondolom a gyámügy szólt neked, menj be és kérd meg őket értesítsék a testvéredet, hogy szeretnél vele találkozni :) ők majd összehozzák nektek a találkát! Amíg nem találkoztok nem tudhatod mi lesz, folyamatosan őrlődnél, szóval vágj bele. Én úgy gondolom egy jó dolog fog kisülni ebből, hisz ő már keresett téged és szeretne már veled találkozni!
Hajrá!
Ha összejön a találka szívesen hallanék felőletek hogy alakult a találkozás :)
Rovid leszek, nem.
En of vagyok, van par testverem. Egyikkel sem sikerult normalis kapcsolatot kialakitani, ok a vsz-ivel nottek fel, semmi kozos nincs bennunk.
Jó kérdés. Örökbefogadott vagyok, és amikor megtudtam, hogy örökbeadtak, kiváncsi voltam arra, hogy van e testvérem. Mint kiderült, van egy nővérem. És itt jön a legjobb része: ismertem is. Sőt mi több a legjobb barátok voltunk. Hetekig gondolkodtam, hogy valyon hogy mondhatnám el neki. Végül sikerült elmondani.
Szívesen megismertem volna a vérszerinti szüleimet is, de hát nem nagyon ment. A jóapám elhúzott, és új családot alapított, az anyám meg 2011-ben meghalt rákban. Úgyhogy végül is a tesómmal mindketten örökbefogadottak vagyunk.
Szerintem vágj bele! Nálunk úgy jött ki, hogy a két család szinte teljesen összenőtt. A szülők jó barátok lettek, közöttünk meg még szorosabb lett a kötelék, mint addig. De persze fordítva is elsülhet a dolog. De szerintem egy próbát megérhet, veszíteni nem nagyon tudsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!