Segítene valaki? /gyorsan/
Régóta mondogatom anyának, hogy kellene egy kistestvér de ő már nem szeretne szülni mert kereken 50 éves. Sokszor mondom neki, hogy fogadjunk örökbe egy kisbabát és sajnos ő ezt elvicceli velem, hogy persze fogadjunk örökbe miért ne. Olyan mintha komolyan mondaná de csak ígérget..nekem ez rosszul esik nagyon mert tényleg nagyon jó lenne ha lenne egy kistestvérem :)) sajnos nincs egy édestestvérem se csak 3 féltestvér de ők nem igazán olyanok mintha a testvéreim lennének és jóval idősebbek is nálam../második házassága mindkét szülőmnek/. Szerintem anyának is jót tenne ha foglalkozhatna egy kisgyerekkel:)) de persze az ő döntése de jó lenne ha tudnánk segíteni egy árva gyereken. Szerintetek rátudom venni valamikor, hogy fogadjunk örökbe?
14/F
Nem, nem tudod rávenni, és jobb is lesz, ha leállsz ezzel. Nem lehet senkit rákényszeríteni ilyesmire, abból semmi jó nem sül ki.
A szüléshez már valóban túlkoros, az örökbefogadáshoz pedig mérhetetlen elhivatottság kell, nem úgy megy, mint gondolod.
Mi lenne ha arra beszélnéd rá, hogy fogadjatok egy évre egy cserediákot?
Én tényleg úgy tekintek a fogadócsaládomban a tesóimra mintha édestestvéreim lennének és a fogadószülőkre is szülőként.
AMikor mi fogadtunk nekem is olyan volt, mintha lenne még eg testvérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!