Hogyan lehet Magyarországon külföldi árvát örökbe fogadni? Legfőképpen egy haiti vagy afrikai gyermeket szeretnék örökbe fogadni.
Nem igazán értem,miért menőzés az,ha külföldről,akar vki örökbefogani???
Ahol én élek van egy afrikai fiú,neki fehér felesége van és gyerkőce..akkor most ő is menőzik???
ha én örökbefogadók egy afrikai babát,azt te megmondod,hogy nem az enyém vagy mi???
én biztos nem reklámoznám,nem azért fogadnám örökbe!!!
12-es; igen, nagyobb a valószínűsége, hogy menőzik, mint, hogy nem.
Mint minden másban, amikor az adott lehetőségek lényegi okok nélkül nem jók, hanem a kirívó kell. A külső a belső előtt és fölött.
13-as meglehet,hogy igazad van..
bár ha belegondolok az elfogadás részébe,akkor azt mondom ,hogy a családi,baráti körömben is sokkal jobban viszonyulnának egy ilyen babához,mint pl. egy "gazsihoz"..
hacsak drága jó édesapámat veszem,ki nem állhatja a cigányokat...
"asszem még a családból is kitagadna",ha egy ilyen gyerekkel állítanék haza...
Szerintem, mielőtt ilyesmit csinál valaki, próbálja meg, hogy milyen lenne.
Az afrikai testszag egész más, már gyermekkorban. Sokan leplezni tudják a mi szokásainknál sokkal erősebb tisztálkodási és kozmetikum használattal. Nagyon kellemes és természetes szereik vannak.
A másik,hogy cigánygarek is van elég sok, aki szőke,vörös, világos bőrű, szemű.
Nem mindenki olajos bőrű, sötét szemű-hajú, elálló fülű.
Bár van olyan idősebb ismerősöm, akit épp egy sötét kislány varázsolt el még régebben. Utána a testvéreit is kivették az intézetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!