Lehet örökbe fogadtak a szüleim? Anyukám és apukám hó fehér, én meg olyan olaszos vagyok, vagy nemtom, barna a bőröm, és durvák a vonásaim, ráadásul 12 évesen már szőrösödtem.

Figyelt kérdés
Ha tényleg örökbe fogadtak, akkor kíváncsi lennék arra honnan származom :) csak hogy tagadják!!
2013. dec. 16. 00:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
honnan tudod hogy nem cigány vagy és örökbe fogadtak?
2013. dec. 16. 10:20
 12/19 anonim válasza:
87%
Megértem, hogy azt mondod tuti nem cigány vagy, én is szégyellném a helyedben. Amúgy meg náluk szokás olasznak hazudni magukat.
2013. dec. 16. 11:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Árvaház mondjuk inkább cigányok vannak mint olaszok. Olasz mégis mi a fenének hozná gyerekét magyar árvaházba? Gyerekét nincs pénze felnevelni,de utazni igen?
2013. dec. 16. 11:30
 14/19 gungasam ***** válasza:
elcseréltek a szülészeten...és újmagyar vagy,nem cigány.Esetleg atavizmus jelentkezett rajtad. Visszaütés az ősökre.Régi rejtett gének törtek a felszínre, sok nemzedék óta lappangók.
2013. dec. 25. 21:34
 15/19 anonim válasza:
Mi az,hogy újmagyar?
2013. dec. 25. 23:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik rokonomnak két gyereke van, mind a kettő úgy néz ki mintha cigány lenne barna szem barna bőr, pedig a nő és a férje is fehérbőrű a nagyszülők is. Aztán kiderült a nagy kutakodásban, hogy az apai ükmamában van negyedrész cigány vér... Na dobtunk egy hátast....
2013. dec. 28. 17:19
 17/19 Vacakcica válasza:
100%
Annyira emlékszem genetikából, hogy két kék szeműnek nem lehet barna szemű gyerek, de két barna szeműnek lehet kék szemű gyerek,ha mind a két szülő ősei között voltak kék szeműek. A barna szem szín a domináns, és a kék pedig recesszíven öröklődik.A vércsoportnál is van kizárás az AB vércsoportú embernek nem lehet 0 vércsoportú gyermeke.
2014. jan. 3. 20:38
 18/19 anonim válasza:
Na mizu? Kiderült?
2020. dec. 6. 10:20
 19/19 gungasam ***** válasza:
A feleségem családjában is ilyen eset van. A fiú testvére tök roma kinézetű lett, hullámos fekete haj, barna bőr, krumpli orr. Míg a nővére és bátyja teljesen fehérek világos szeműek. És tuti , hogy nem a postás járt közben mert az postásnő. Amúgy a sógorom sokáig élt fiatalon a rock-pop zene vonzásában, zenekart alakított ami szintén egyáltalán nem jellemző a családjára.
2023. márc. 6. 12:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!