Ez normalis? Bovebben lent!
Genetikailag félig te vagy az a baba. Hogy terhesség alatt mit követtél el, hogy elvetélj, ötletem sincs, de elég durva lehetett. Én már ezt is bűntetném. Az, hogy egy ilyen sefejjel áltál össze, mint a baba apja, téged is jellemez.
Én nem ajánlom, hogy kezeld magad. Elárulom miért. Hónapokig kellene járnod kezelésre, vagy talán évekig. Ha egyszer helyreraknak és végre kezelni tudod a problémád, nem fogsz tudni tükörbe nézni, le fogod köpni magad, azért, amit tettél, s újabb kezelések kellenek majd, hogy feldolgozd egy élet terhét, azt, amit műveltél. Rájössz majd, hogy mekkora gonoszság az, amit tettél. Amiket gondolsz és gondoltál a babáról, amit tettél ellene...arra nincs mentség. Ha egyszer valaha is megbánnád, ha egyszer valaha is összetalálkoznál a fiaddal, soha ne mond el neki, hogy mit tettél. Soha nem tudna neked megbocsátani. Gondolj bele az ő helyzetébe. Ha te lennél a helyében, mit gondolnál az anyádról, hogy esne neked?
Szívből kívánom annak a kis csöppségnek, hogy szerető otthonra leljen!
Nem sok emberről gondolom így, de te az életbe ne vállalj gyereket!
Azt hiszem segítség kell Neked, ha ajánlhatok pszichológust, akkor Dr. Szondy Mátét vagy ha ragaszkodsz női pszichológushoz, akkor Dr. Mirnics Zsuzsát ajánlom, mindketten elsőrendű pszichológusok.
És ilyen traumák után megérthető, hogy ilyen dolgokat tettél, pszichológiailag nem vagy egyedi (sajnos) és reménytelen (szerencsére!) eset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!