Van rá lehetőség, hogy egy nagyon jó ismerősömnek adjam örökbe a gyermekem?
18 éves vagyok és nem tudom megtartani a babámat. Van egy nagyon kedves tanárom, akik már elmúltak a férjével 30 évesek tízen éve házasok, de nem sikerül nekik a gyerek.
Kérlek ne iteljetek el. Tudnám, hogy náluk jó helye van.
Nem ítéllek el, szerintem nagyon boldoggá teszed a leendő szülőket és a gyermeket is. Nyílt örökbefogadással lehetséges.
Drága,le a kalappal előtted!Én egy örökbefogadott lány vagyok,de ennél jobb ötletet még hallani sem hallottam.Tisztellek ezért,hogy gondoskodsz a jövőjéről.Igaz,hogy nem téged fog az anyjának tartani,de biztos ő is belátja,hogy ezt kellett tenned.Szerencsére neki majd nem kell keresnie téged,hiszen nyílt örökbefogadás lesz(igaz?) :D ez nagyon pozitív.
Én is keresem most a vérszerinti anyámat,kérdezni akarom tőle,hogy miért tette..szeretnék válaszokat és szeretném tudni,hogy hogyis néz ki..:)
Van rá lehetőség,igen.(mindent tudok az örökbefogadásról)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!