Az miért van, hogy az LMBTQ-k mindig mások gyerekeit akarják nevelni?
Egy csomó szolgáltató van, aki donor spermával is megtermékenyít.
Meg ha akar egy leszbikus pár megbeszélheti egy homoszexuális férfi párral,hogy együtt mennek el mesterséges megtermékenyítésre. Elég nagy és összetartó ez a közösség, úgy tudom.
Még sem kell mondaniuk, hogy homárok. Lefolytatja mind a két pár az eljárást, utána meg megbeszélés szerint nevelik a gyerekeiket. Semmilyen hatóság nem veheti el valakitől a saját gyerekét csak azért, mert egy vele azonos neművel él együtt.
Akkor miért a másik gyereke kell?
21!
Nézőpont kérdése. Én az örökbefogadott gyereket nem tekintem saját, vérszerinti gyereknek.
23!
Érdekes volt a hozzászólásod. Én nem személyeskedtem,nem sértegettem senkit. Csak a személyes véleményemet írtam le. Akkor te miért teszed?
Ismerek örökbefogadott és nevelt gyerekeket is.
Nincs ezzel semmi baj,csak nem kell a fogalmakat összemosni.
Magyar nyelven ha leírod,hogy saját gyerek,az azt jelenti, hogy te szülted, vagy te vagy az apja biológiailag.
Ha örökbefogadott gyerekre írod,az magyarul nem értelmezhető.
Tarthatod TE a saját gyerekednek. Ez így természetes.
Csak a 2 nem ugyanazt jelenti.
#24 szerintem ebben az esetben hülyeség a nyelvtanon rugózni. Egy nő mondjuk biztos lehet benne hogy valaki a saját gyereke, (bár voltak mar csodák) de egy férfi? Ő hogy fogalmazzom? "Reményei szerint a saját gyereke"? :)
Akit te nevelsz fel, az a saját gyereked. Ha veszel egy kutyát és azt mondod hogy a te kutyád, arról sem fogja feltételezni senki hogy te szülted. Ha van egy biciklid, azt sem te csináltad, mégis a tied. (Az enyémet mondjuk én csináltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!