Leszbikus párnak örökbe adni a babákat?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy tűnik le kell mondanom a még meg sem született iker babáimról. Egyedül maradtam velük,tanulok, munkám az éhenhalni elég, családom nincs akik segítenének. Beléptem egy facebook csoportban ott találkoztam egy lánnyal aki szintén örökbeadáson gondolkodott, de szerencsére neki sikerült megtartania a kislányát.Ő beszélt nekem erről a párról akikkel ő "ismerkedett" velük amikor ő volt a helyemben. 31-2 éves nők. Már van egy örökbe fogadott 2 éves kisfiuk, de őt ha jól értettem nem Mo-n fogadták örökbe, talán Angliában. Ahogy kivettem a lány szavaiból jómódú család, kétlaki életet élnek Magyarország és Anglia között. Csak Magyarországon ugye most nagyon üldözik az ilyen családokat ezért nem tudom mennyire lenne jó nekik. Ha jól tudom házasok, de ugye ezt Magyarországon nem ismerik el, szóval ilyenkor csak az egyik lány lenne az Anyuka? Hogy van ez?2022. okt. 4. 20:04
11/15 anonim válasza:
Ha esetleg meg szeretnéd tartani a babákat és csak az életkörülmények nem jók, akkor ha gondolod megpróbálhatjuk összedugni a fejünket és megoldást keresni, több szem többet lát (nem vagyok perverz pali nyugi) :)
Ha eleve úgy gondolod, hogy örökbe szeretnéd adni, akkor semmi baj és tekints meg nem írtnak a kommentemet.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget 😊
2022. okt. 14. 14:31
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan írtatok üzenetet, nem sikerült még döntenem, de találkozni fogok a lánnyokkal és a kisfiukkal.
2022. okt. 23. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!