Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Van esélyem így örökbefogadni...

Van esélyem így örökbefogadni leszbikusként?

Figyelt kérdés

Egyedülállóként fogadnék örökbe, ha eltitkolnám, hogy a lányokat szeretem, akkor lenne esélyem? Tudom, hogy az új szabályozás azért van, hogy mi ne fogadhatunk örökbe :((

Most 22 éves vagyok, jelenleg nem akarok még örökbefogadni, mert óvónőként dolgozom és nagyon rossz a fizetésem, de azt tervezem, pár évre kimegyek külföldre dolgozni, hogy aztán itthon tudjak venni egy saját lakást, akkor már jobb helyzetben lennék.

Szóval kb. 30 évesen szeretnék majd örökbefogadni, amikor már olyan anyagi helyzetben leszek, hogy mindent meg tudjak adni egy gyereknek.

Olvastam, hogy a házaspárok szinte mind kisbabát, vagy 3 alatti gyereket szeretnének, pedig akiket mi az oviban nevelünk, ők is még olyan picikék (3-6 közöttiek), egy ekkora gyereknek nem szabadna állami gondoskodásban élni...

Szóval szerintetek lehetséges lenne egy kicsit nagyobb gyerkőcöt örökbe fogadni, ha titokban tartom a szexuális orientációm?

Nem tudom elképzelni az életem úgy, hogy ne lehessen gyerekem, már azon is gondolkoztam, hogy végleg külföldre menjek emiatt, ahol nem zárnak ki ezért az örökbefogadásból.

2022. júl. 6. 14:41
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
23! Mi az a csbe?
2022. okt. 4. 20:47
 32/32 anonim ***** válasza:
Családon belüli erőszak
2022. okt. 5. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!