Norbikaroxika kérdése:
17 éves 2 gyerekes anya vagyok 3 hónapja kiemeltek minket a családból mert a párommal sokat veszekettunk és nem voltak jok a körülmények! De a szobankat megcsináltuk és nagyon sokat valtoztunk nm soka jön egy tàrgyallàs gyámunk is van mi kell még?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy mennyi az esélyünk hogy végre haza mehessünk és mibe köthetnének bele még?volt man valaki így?? Mi lenne az oka ha istenments nem engednenek minket haza?2022. ápr. 4. 00:06
21/33 anonim válasza:
19es igen de ettől a szememben még mind rossz anyák.
22/33 anonim válasza:
21!
Az en szememben meg max rosszul gondolkodó emberek.
24/33 anonim válasza:
Kitaláció. El sem olvastam. Jelentve.
25/33 anonim válasza:
Igen fasza anya vagy,nem dobtad el őket. Csak kiemelték,mert alkalmatlam vagy...
26/33 anonim válasza:
Szabolcsban élek. Ez kb.mindennapos eset a cigányoknál. Ugyhogy én simán elhiszem,hogy nem.troll.
27/33 anonim válasza:
Mekkora kamu, de azért mindenki be...opja!
28/33 anonim válasza:
Kanalas Dzsenike megtalálta a gyakorit. 👏
29/33 anonim válasza:
Szabolcsi vagyok szintén. És igen, simán lehet igaz a sztori, ez az elszomorító. Könnyű rávágni hogy kamu, de nálunk a faluban megesett cifrább is. 12 éves kislány ment abortuszra ikermagzatokkal, a következő évben már megint terhes volt. 13-14 évesen már kimaradnak a suliból, mert szülnek és viszik haza a gyereket egy kétszobás, fürdőszoba nélküli odúba, ahol már egy rakáson laknak 7-en ígyis.
30/33 anonim válasza:
Normális anya nem kerül ilyen helyzetbe, okoska. Mert nem gyerek fejjel vállal két gyereket a semmire, egy rossz kapcsolatba. Jó, hogy nem már azt várod, hogy megtapsoljunk, amiért legalább annyi volt benned, hogy nem hagytad ott őket. Ettől nem leszel jó anya, mert ez alap dolog. Ettől még nyilván szereted és ellátod őket, de felelőtlen vagy. Neked se lettek volna s fájdalmaid, ha gondolkodni tudnál. De nem tudsz, most egyed amit főztél, de ne verd magad a semmire. Hiába lett nektek egy szoba megcsinálva a putriban, ha amúgy balhéztok az embereddel. Nehogy elhidd, hogy haza fognak engedni. Megvárják, hogy te nagykorú legyél, te mehetsz, de ha nem lesznek jók a körülmények, akkor Norbika és Roxika ott maradnak. Ez fog történni. Az arcodból meg vegyél vissza kislány, mert ha ott is így előadod magad, akkor úgy kibsznak veled, ahogy tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!