Roma baba örökbefogadása?
Nekem már 35 éves a lányom. Nemcsak a nevelés számít, és nem csak a genetika.
A kamaszkora elég kemény dolog volt, de amúgy egy csupaszív jó ember. Sokan szeretik.
Férjem roma,aki 6 évesen került nevelőszülőkhőz 9 évig. 3 testvére örökbe van adva, amúgy 13 vannak 1 meghalt csecsemőkorban.. Elhiheted elsősorban nem a fene nagy gyerekszeretet miatt lettek kivéve a családnál az intézetből.
Nem mondhatom, hogy nagy szeretetben lettek nevelve. Férjem 3x meg is szökött tőlük. Nagyon sok mindent mellettem tanult, tapasztalt meg milyen egy család, mondjuk úgy férjem "érzelmi analfabéta" tehát nagyon nehezen tud az érzelemiről beszélni, nehezen nyílik meg,ami szerintem nem csoda. Szeretethiányos környezetben nevelkedett. De rengeteget csiszolódott.
15 évesen került haza a vérszerinti szüleihez. 17 éves volt mikor összekerültünk, ennek 16 éve, 6 éve vagyunk házasok,és csak 10 év után vállatunk gyereket.
Férjem az egyedüli aki kitőrt a családból. Aki több szakmás, megbecsült szakember. Saját házunk kocsink van. Mindent saját magunk teremtettünk meg. Minden nap azért dolgozik, hogy jobb legyen nekünk a gyerekeinknek. Származásából adódóan sokkal nagyobb bizonyitási vágy van benne.
Azt az egyet megköszönte a nevelőszülőknek, hogy megtanították mi az a munka. Nélkülük biztosan elveszett volna a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!