Meddig van neveloszuloknel egy gyermek?

Figyelt kérdés
ugyvedi segitseggel mivel tudom megakadalyozni hogy velem maradjon kisfiam?
2020. márc. 4. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
A semmiért nem vesznek el egy gyermeket sem az anyjától.
2020. márc. 4. 14:10
 12/18 A kérdező kommentje:
mint irtam, igen minden jo, es minden tokeletes, azt mondjak tokeletes anya vagyok gyermekemnek.sajnos en sem ertem miert ez a dontes az onkormanyzat reszerol, es ezert van mostantol ugyvedem
2020. márc. 4. 14:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Fuss neki megegyszer. Ha semmi gond nincs, az önkormányzat nem jön a képbe sehoyg, a gyermekvédelem meg pláne. Ha oylan jó anya vagy és minden tökéletes, nem helyeznék el a gyereket neveloszulonel
2020. márc. 4. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:
96%

Nevelőszülő vagyok.

Olvasd el a határozatot, abban le van írva a kiemelés oka, és az is, mit kell tenned a helyzeted változtatásán, hogy hazagondozható legyen.

A kapcsolattartás ideje, gyakorisága is megtalálható a határozatban, amit jó betartani, mert az egyik feltétele a hazagondozásnak a rendszeres kapcsolattartás.

Ügyvédhez hiába fordulsz, nem segíthet. A családból való kiemelésnek komoly oka van, és ha már határozatotok is van, tehát döntés született, a határozatban leírtakon kívül mást nem tehetsz. Különben sem ügyvédi kompetenciáról van szó, hanem gyámügyiről.

Még egy fontos infó. A kiemeléstől számított fél éven belül nincs esélyed visszakapni, félévente kerül sor újabb tárgyalásokra. Látogasd és változtass! Ez a 2 kulcsszó.

Egyébként mennyi idős gyerekről van szó?

2020. márc. 4. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Tudtommal a semmiért nem emelnek ki egy gyereket a családból, pláne ha az anyuka szuper anyuka..
2020. márc. 4. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Leírnád mi van a határozatban?
2020. márc. 4. 14:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Neked tökéletes vagy a gyereknek? Az a nem mindegy, ne tudd jobban a szakértőknél. Biztos több ilyen esetet látták mint te. Ha a tv-ben látnád hogy olyan helyzetben van egy gyerek, mint a tiéd, meg fröcsögnél hogy nem védi senki szerencsétlent meg.

Ha annyira jó minden, írd le legyszike mi van a határozatban...

2020. márc. 4. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg, írd már le nagyvonalakban, mit tartalmaz a határozat, ha azt szeretnéd, hogy segítsünk. Az sem mindegy, milyen korú a gyerek (de erre sem kaptam, kaptunk választ).

Az ügyvéd jelenléte (azt írod, már kerestél egyet) sem tiszta, mert ahogy már írtam is, ez nem ügyvédi kompetencia. Így el sem vállalják az ügyet.

Ossz meg információkat, hogy adhassunk tanácsot.

(A nevelőszülő).

2020. márc. 4. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!