Meddig van neveloszuloknel egy gyermek?
Nevelőszülő vagyok.
Olvasd el a határozatot, abban le van írva a kiemelés oka, és az is, mit kell tenned a helyzeted változtatásán, hogy hazagondozható legyen.
A kapcsolattartás ideje, gyakorisága is megtalálható a határozatban, amit jó betartani, mert az egyik feltétele a hazagondozásnak a rendszeres kapcsolattartás.
Ügyvédhez hiába fordulsz, nem segíthet. A családból való kiemelésnek komoly oka van, és ha már határozatotok is van, tehát döntés született, a határozatban leírtakon kívül mást nem tehetsz. Különben sem ügyvédi kompetenciáról van szó, hanem gyámügyiről.
Még egy fontos infó. A kiemeléstől számított fél éven belül nincs esélyed visszakapni, félévente kerül sor újabb tárgyalásokra. Látogasd és változtass! Ez a 2 kulcsszó.
Egyébként mennyi idős gyerekről van szó?
Neked tökéletes vagy a gyereknek? Az a nem mindegy, ne tudd jobban a szakértőknél. Biztos több ilyen esetet látták mint te. Ha a tv-ben látnád hogy olyan helyzetben van egy gyerek, mint a tiéd, meg fröcsögnél hogy nem védi senki szerencsétlent meg.
Ha annyira jó minden, írd le legyszike mi van a határozatban...
De tényleg, írd már le nagyvonalakban, mit tartalmaz a határozat, ha azt szeretnéd, hogy segítsünk. Az sem mindegy, milyen korú a gyerek (de erre sem kaptam, kaptunk választ).
Az ügyvéd jelenléte (azt írod, már kerestél egyet) sem tiszta, mert ahogy már írtam is, ez nem ügyvédi kompetencia. Így el sem vállalják az ügyet.
Ossz meg információkat, hogy adhassunk tanácsot.
(A nevelőszülő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!