Ebben a szorult helyzetben mi fog történni mit lehet tenni?
Van egy 2 éves kislányom, sajnos az apukaval szetmentunk.tudni kell hogy én laktam náluk a családjánal. Én úgy mentem el hogy az anyós elkuldott engem, de a párommal se voltunk jó viszonyba. Sajnos amíg nem kapok fizetést addig szó szerint az utcán kellet napokig. Egy ismerősöm befogadott utána 10.ig mert akkor tudok albérletbe menni.
Nagyon sajnálom ennek nem így kellet volna történnie. A lányomat nem szeretném elvesziteni de nem tudok egyenlőre neki biztosítani semmit magammal nem tudom mi lesz. Persze a védőnővel beszélnem kell. Ha esetleg ott nem maradhatna a kislany,
Mert nélkülem rossz véleménnyel vannak róluk akkor átmeneti otthonba amíg nem teremtek neki biztonságot addig maradhatna vagy valami csak ne intézet?
Nem tudom hogy vannak ezek a dolgok ez elég friss nekem még hogy pik pak megoldást találják semmi nem megy könnyen azt se tudom hova induljak el.
Egy nagyon kétségbe esett anyuka
Anyaotthon jó megoldás (ahogy előttem már írták),ott lehetsz te is és a kislányod is. Segítenek,amíg talpra nem állsz.
Szüleid vagy a te családodból valaki nem tud segíteni?
Egyébként intézet nincs 2 éveseknek,csak nevelőszülőknél való elhelyezés.
(Mondom ezt,mint nevelőszülő).
ANyaotthont keress, védőnőtől, családsegítőtől kérj segítséget, ha te telefonálsz, szinte 100% hogy azt mondják, nincs hely, de ha a védőnő, vagy a családsegítős kér segítséget, hamarabb lesz helyed, szakembernek jobban segítenek az otthonok is, mert biztosabb egy szakember által küldött anyát felvenni, mint egy "idegent" az utcáról. Szóval mindenképp így kérj segítséget.
Ha apánál marad, sokkal nehezebben fogod visszakapni
Miért nem?
Az anyaotthonban az anyukájával lehetne.
Ez miért baj?
(4-es)
8!
Csak úgy, objektíven nezve:
A, verzio: gyerek az apánál marad, a megszokott környezetben, megszokott emberek között
B, verzió: a gyerek anyaotthonba megy az anyjával, vadidegen helyre, vadidegen emberek közé
Hm....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!