Ortopédián melyik szupinált cipőt ajánlották a gyerekednek?
A dd step nem is szupinált. A memö pedig még merevebb a talpa a szamosnál. Vettünk mindkettőt, nem jött be.
Ami bevált az a salus. Hajlékony a talpa, a bokát viszont jól tartja. Rábólintott az ortopédus is.
A mi ortopédusunk is a sarokéket javasolja, azt használunk már vagy 5 éve (az én lánykám már 8 éves lesz ősszel de még mindig hordani kell sajnos).
Szamosunk nem volt, de én csak jót hallottam róla. Most meg már nem is nagyon hajlandó szupináltat felvenni, mert azok ekkora méretben már nem olyan csinosak.
Ponte 20 cipőnk mondjuk éppen van, az tényleg szélesebb lábfejre való, nekünk az kell.
Mikor kicsi volt, én csináltattam egy helyi készítőnél a szandijait és cipőit, vittem a sarokéket is, azt is beletették a talpbélés alá, nem kellett ragasztgatni. Nagyon jó volt és olcsó, csak most már divatos cipőket akar, meg túl is nőtte már a legnagyobb méretet amit készítenek.
Esetleg érdeklődj a lakhelyeden anyukáknál, védőnőnél, nincs-e ilyen lehetőség. Nálunk is szájhagyomány útján terjedt, sokan még a szomszéd városból is ott csináltatták a cipőt.
"A szamosnak egyáltalán nem merev a talpa"
Dehogynem merev. Alig bírom két kézzel kettéhajtani. Ennek ellenére 1,5 évig azt hordott a lányom, mert nem ismertem jobbat. Ez alatt volt 2 szandálja, 2 átmeneti és 1 télije. Mind merev volt. A bakancsban esett is egy hatalmasat, akkor szakítottunk végleg a márkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!