Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak ha szuvasodik a...

Mit csináljak ha szuvasodik a 2 és fél éves gyerek foga?

Figyelt kérdés
Az első két foga elkezdett szuvasodni, nagyon szomorú vagyok mivel nem is eszik cukrot, nem iszik teát, napi 2x mosom a fogát. De akkor mitől kezdett el szuvasodni?:( Ma viszem el fogorvoshoz de délután rendel, és most kicsit letargiába vagyok hogy, mit csináljak..

2019. júl. 4. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szuvasodi, vagy feketedik?

Utóbbi lehet fizikai sérüléstől is.

Gyönyörű gyögyfogú kisfiam 2x fejelte le a konyhában a mettlachit rohangálás közben, ahogy elcsúszott. Mindkétszer az első metszők bánták. Borzasztó ronda volt elől két szürke/fekete foggal :( És nyilván nagyon lassan, sokára érkezett a fogváltás.

2019. júl. 4. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt kérdezném. Biztos szuvasodik? Az én fiam fogai is befeketedtek, pedig nem eszik sok édességet. Megijedtem, hogy mi lehet a gond, elvittem fogorvoshoz, ahol kiderult, hogy nincs rossz foga, egy baktérium elszaporodasa okozza a feketedest. Vannak ilyenek, akik hajlamosak erre. Lecsiszolta, akkor gyönyörű volt, de azóta megint kezd elszíneződni. Sajnos ez van, csiazolgatni kell.
2019. júl. 4. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig mechanikai sérüléstől fekete, akkor csiszolgatni SE, mert akkor belülről megy tönkre, hal el úgy, hogy a zománcon semmilyen sérülés, szuvasodás, lyuk nem található.
2019. júl. 4. 12:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Fiamnak sem szuvasodás volt amire azt hittem hanem fizikai sérülés. Beütötte de nem szólt, nem fájt nagyon neki.

A fogorvos kezelte ózonnal, tényleg nem a te hibád

2019. júl. 4. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!