2éves kisfiunak szülinapi ötletek?
Az én fiam is most lesz két éves, mi igazi nagy bulit csinálunk, aznap lesz az esküvőnk:)
Ajándéknak egyébként autópályát kap, wader-szerű, színes műanyag, alul lehet vizet tenni bele,ott vannak csónakok, felül autópálya, a legfelső szint pedig helikopterleszálló pálya.
A drágám imádja az autókat:)
Az én fiam most volt 2 éves. Túl nagy felhajtás nem kell, nagyon nem tudja még értékelni. Nagyon örült a tortának, a rajta lévő marcipánnak, s boldog volt a gyertyafújás miatt. Emellett ott a sok ajándék, amivel el lesz foglalva. Mi dömpert vettünk neki. Kapott autókat, ruhát, abba is villogott :), a biciklis sisakot és a napszemüveget is büszkén viseli, de a favorit az összecsukható camping szék.
Remélem segítettem.
Nekünk imádta a felhajtást. Ez már igazi szülinap volt nem olyan mint a tavalyi. Én már napokkal előtte elkezdtem mondani neki, hogy kettőt kell aludni és akkor lesz a szülinapja és, hogy fognak hozzá jönni vendékgek és fog kapni sok ajándékot.Szép ruhát addtam rá amiben tudott pörögni és nem győztem eleget dicsérni milyen pörgős a szoknyája. Szólt a gyerekzene főleg a boldog születésnapot. Rengeteget táncolt rá.
Szerintem vehetsz neki olyan lufit ami héliumos és szál a levegően biztos szeretné és megadja a szoba szülinapi hangulatát is.
MÁR AZ IS ÖRÖM HOGY EGYÜTT A CSALÁD + KAJA + TORTA + LUFI+ ZENE.
Mi ugy szoktuk ( ha erre gondolsz)Hétvégén:Ebédelünk ,torta + énekelünk,taps a végén tűzijáték,gyertya.És jöhet sorba az ajándékozás Szülök-tesok.Mama-papa,Keresztsz...
Hétköznap - hétözepére esik( az nap,este ) KICSI TORTA SZERÜSÉG joghurtbol v. piskotaféléböl.Szülök ajándéka.Sok szeretett.Zene.
Igen igazatok van.Persze lesz torta,lufi,buli.Csak még nemtudom mit kéne venni neki ajándékba.Végülis mindennek örül,de majd valoszinü több kisebb ajándék lessz:)könyv stb
Köszi mégeszer a válaszokat
Nem tudom, hogy mennyit szánsz rá, én már másnak is ajánlottam a TOMY másfél éves kortól ajánlott Thomasos vonatszettjét. Nagyon-nagyon szereti a kisfiam. Neki karácsonyra vettünk, akkor volt 18 hónapos, most kétéves múlt, de még mindig nagyon szeret vele játszani, sőt többet használja, mint kezdetben. Vannak benne sínek, amiket ő is össze tud pattintani, alagút, állomás, és három hátrahúzós nagyobb mozdony. A Corában láttam legutóbb, 4990 HUF.
Nálunk a több kisebb ajándék nem jön be, mert szegénykém akkor azt sem tudja, hogy mivel játsszon. Így jövőre a karácsonyt is pár nap különbséggel tartjuk majd a nagyszülőknél, és nem egyszerre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!