Szandált ti mezítláb vagy zoknival adtok óvodás korú gyereketekre?
3 éves kisfiam elől zárt szandált vettem neki (dd step), mert gondoltam nehezebben megy bele a homok,könnyebb vele futóbiciklizni. Mezítláb hordta.
Erre pár napja kijött neki egy vízhólyag, tegnap meg kidurrant neki és annyira fájt neki és vérzett, nem gondoltam volna hogy kényelmetlen a szandálja, nem szólt miatta, de nagyon sírt tegnap annyira fájt neki.
Gyorsan vettem is egy geox nyitott orrú szandált neki tegnap,ezen nincs varrás a lábujjaknál.
Kérdésem hogy ezt mezítláb vagy zoknival adjam rá?
Tavaly nem volt ilyen gond :-/
Ti hogy szoktátok? Csak a dd.step volt a rossz?
Az én lányom vegyesen hordja, csak puha cipői vannak, sosem volt vízhólyag a lábán, bár még csak 5 éves.
Városba zoknit kap, nagyobb utakra szintén, itthoni rohangálás, gyors bolti séta, a ház közeli játszó zokni nélküli.
Zárt orrút csak addig hordott, amíg kismotorozott vagy futóbringázott, már nincs rá szüksége.
Látom nagyon vegyesek a válaszok :O
Ő még rengeteget futóbiciklizik.
Lehet akkor hosszabb sétákhoz illetve kerti játékhoz zoknival, rövidebb sétákhoz mezítláb.
Jövőhétre megint hőségriadó lesz lehet besülne még vékony zoknival is nem tudom :-/
Próbálgatom akkor köszönöm, és én senkit nem pontoztam le.
Szupinált bőrszandált hord, mert nagyon bedől az egyik bokája. Az alá muszáj a zokni, akármilyen hülyén fest, mert szorosra kell húzni, hogy értelme legyen.
Vízálló papucs vagy szandál alá nem adnék zoknit, de idén nem vettem ilyet neki, mert ortopédiailag nullák. Mezítlábazni pedig csak a nagyszülőknél szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!