Adtatok a 2 évesnek camembert sajtot?
Figyelt kérdés
A múltkor majdnem adtam neki, mivel üár mindent eszik, de rá volt írva a csomagolásra, hogy 3 éves kortól, most viszont a készen vett ételben van camembert, bár biztosan nagyon kis mennyiségben, a zöldségeken van egy szósz és abban lehet. Miért nem lehet adni, ti adtatok?2019. jún. 21. 11:47
1/4 anonim válasza:
1 éves kora óta adok hőkezelve. 😊
2/4 anonim válasza:
Azért nem lehet adni, mert penészes sajt, terhesen sem szokták ajánlani. A szósz miatt én nem aggódnék, az szinte biztos, hogy nem látott penészt, de konkrétan a sajttal még várnék.
3/4 anonim válasza:
A lehetseges liszteria miatt nem ajanlott babaknak (es terheseknek) a camambert es egyeb peneszes lagysajtokat fogyasztani (brie, kek sajtok, stb) es a nem psztorizalt tejbol keszult sajtokat.
De fozve, sutve lehet nekik is, mert a hokezelestol elpusztulnak a bakteriumok, ha volt is benne.
Szoval hokezeltbol adhatsz nyugodtan.
Hogy nyersen mikortol lehet, azt nem tudom.
4/4 anonim válasza:
Egy éves kortól adható az én hozzátáplálási táblázatom szerint. A kérdés miatt rákerestem a neten, ott is azt írják, hogy egy éves kor előtt nem szabad a lisztéria miatt. Az egy évesnél nagyobb gyerek már nem baba, nem csecsemő. A másfél éves ikerim sokszor ettem már, egyikük kifejezetten szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!