Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerekkel milyen...

2 éves gyerekkel milyen nyaralást ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Mi 2,5 eves koraban mentunk homokos tengerpartra, imadta.
2019. máj. 28. 13:31
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Pici kora óta utazgatunk vele. Mindig bababarát/gyerekbarát szállást választunk. Ezek többségében külön játszószoba van a gyerekeknek, volt ahol animátor volt vagy gyerekmegőrzést is vállaltak. Persze ettől fühgetlenül nem túl pihentető egy két évessel a nyaralás. Ajánlok neked néhány helyet:

Tiszafüred

2019. máj. 28. 13:43
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Tiszafüred Balneum Hotel

Parádsasvár Kastélyszálló

Noszvaj Oxigen Hotel

Siófok Premium Hotel Panoráma

és ezek is beváltak:

Komló-Sikonda Ambient Hotel

Gárdony Vital Nautis

2019. máj. 28. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Szlovákiában élünk. Egerbe megyünk 4 éjszakára a tesomekkal, 2-2 gyerekkel. Koruk: 9,8,5,3. Az út kb. 3 óra. Városnézés, strand stb.

Kíváncsi leszek, hogy élik meg az egészet. Nekünk ez az első kirándulás.

2019. máj. 28. 22:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Bocs. 2 evést rosszul olvastam. 2 gyereknek olvastam.
2019. máj. 28. 22:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Neked kell ismerni a gyereket, mit szeret és hogyan viselkedik idegen helyen. Csak egy tippnek írom, hogy nálunk hogy volt.

A mi lányunk egészen pici korától átpancsolta a nyarat az udvaron egy kis műanyag medencében, a telet a fürdőkádban. Nagyon vízimádó lett. Mi Hévizre az Ágnes Hotelbe járunk sok éve. 22 hónapos volt, amikor először vittük nyaralni. A hotelben van egy fűtött, télen-nyáron üzemelő medence. Nagy előnye, hogy 5-6 embernél ritkán van több benne. Elég mély, nem gyereknek való, de állandóan mellette voltam, és vigyáztam rá. A következő nyáron annyira megtanult úszni, hogy már egyedül is belement a vízbe, csak a medence szélén figyeltem, hogy utána ugorjak, ha baj van. Nem szabályosan úszott, de biztonságosan fennmaradt a felszínen, és valamennyire haladt is előre.

Az alvással, evéssel nem volt baj, többet voltunk vele, mint máskor, lekötöttük játékkal, mese olvasással, sokkal nyugodtabb volt, mint otthon.

Nem kell félni, hogy elrontja a nyaralást, és nem is árt, ha hozzászokik az idegen környezethez, emberekhez. Vigyétek nyugodtan bárhova, ha vele vagytok, foglakoztok vele, nem lesz probléma.

2019. máj. 31. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!