Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hódmezővásárhelyen 2 éves...

Hódmezővásárhelyen 2 éves gyerekkel hol lehet eltölteni 1-2 órányi időt?

Figyelt kérdés
Holnap utazunk, mert a páromnak dolga van ott. Ha jó idő lesz, megleszünk egy játszótéren, gondolom találunk valahol. De ha hideg (hűvös) lesz vagy esik, akkor hol lehetne bármit csinálni ennyi ideig? Pl. van valamilyen bevásárlócentrum, vagy Tesco, vagy játszóház?
2008. nov. 10. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Holnap is jo idő lesz-..ugy hogy a játszoteret válaszd ..őrülj hogy még jo időnk van
2008. nov. 10. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Én Vásárhely mellett lakom, és a következő lehetőségek vannak: van Tesco, Interspar (ugyanitt Takko meg ilyesmi).

Vannak nagyon jó kis játszóterek is, de viszonylag messze egymástól, és ha nem ismered Vásárhelyt, akkor nem is hiszem, hogy könnyen megtalálnád. Nagyon nagy távolságok vannak városon belül.

Van strand is, fedett uszoda.

Játszóház nincs. A belvárosban is lehet sétálgatni, vagy esetleg bemehettek a múzeumba is.

De ha teheted, és szép idő van, inkább mondd a párodnak, hogy tegyen ki Mártélyon (én itt lakom), ez Vhelytől 6 km-re van, és a holt-Tisza parján fekszik. Természetvédelmi terület. Itt nagyokat lehet sétálni, van egy kicsi játszótér is (de csak hinta, mászóka, palincs), de gyönyörű hely.

2008. nov. 10. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
De ha pl. nem tud kihozni Mártélyra, kb. fél óránként van busz oda-vissza. (2. voltam)
2008. nov. 10. 14:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ mindkettőtöknek. A múzeumot nem merem vele bevállalni, a többi ötletből fogunk választani, az idő függvényében.
2008. nov. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!