Ezek 5-7 évesnek jó programok Budapesten? Vagy mit ajánlanátok, ha nem itthon akarunk ülni?
4 napra kellenének programok, ezekre gondoltam:
1. Városliget, Állatkert, Holnemvolt Vár, Hősök tere
2. Gellért-hegyre kirándulni, ott van egy csúszdapark is azt hiszem+ a MOM Parkban ajánlották a játszóházat, és utána moziznánk is
3. Libegőzés a János-hegynél, megnézni az Erzsébet-kilátót, kisvonatozás, esetleg a Budakeszi Vadasparkot is megnézzük, ha lesz a gyerekeknek kedve. Ha nem, akkor pedig a Király utcában a Minipolisz lenne a program, és utána a Budapest Eye.
4. Csodák Palotája, Aquaworld.
A kisebbik 5 éves (lány) , a nagyobbik 7 (fiú). Nem az én gyerekeim, hanem az unokatesóim. Én 20 éves vagyok, egyetemre járok, nem igazán ismerem Budapest gyerekbarát helyeit, vagy hogy hová mehetnénk, mik a jó programok. A nagynéném (a gyerekek anyukája) azt mondta, hogyha a kezükbeadok egy iPadet, vagy kapcsolok nekik mesét, elvannak órákat... De ha már feljönnek hozzám, akkor csak nem a lakásban akarok velük ülni.
Múzeumokban is gondolkoztam, de ahhoz nem kicsik még? Nyilván nem komoly témában, hanem pl. a Természetrajzi Múzeum is jó lenne egy programnak. De szívesen fogadok más ötleteket is, autóval fogunk közlekedni, szóval nem muszáj a programoknak közel lenniük egymáshoz.
Köszönöm előre a segítséget!:)
Ekkora gyerekek odalennének a Minipoliszért (guglizz rá!).
A Libegőt nem javaslom, pár hete voltam a pont ekkora gyerekeimmel. Először is nem emlékeztem túl jól arra az időszakra, amikor fiatal felnőttként anyukámmal megnéztem. Az emlékeimben a Libegő egy kedves, barátságos hely, ahol jókat beszélhettem anyummal. Most a gyermekeimmel a Libegő maga volt a rémálom: bizonyos helyeken brutál magas, óriási rés van a rád csukódó biztosító kar és a kisméretű gyerek között, végig azon kattogtam, hogy a kisebbik gyerekem nehogy megunja, és elkezdjen mocorogni, mert életveszély. Úgy szorítottam a fiam, amíg a férjem szorította a lányom, hogy elfehéredtek az ujjvégeim. Ráadásul rá egy héttel külföldön egy sífelvonóból csúszott ki egy gyermek...belegondolni is rettenetes!
A többi program jó, de valóban egyenként egynapos programok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!