Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Magánbölcsisek, ovisok,...

Magánbölcsisek, ovisok, iskolások: nálatok hogy vannak ezek?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran számolnak be a gyerekeitekről a pedagógusok? Önként teszik vagy ker(d)esre?

Milyen sűrűn kaptok beszámolót/képeket a benti eseményekről?

Hogy veszik a kerdeseiteket, észrevételeiteket?

Ha történik valami a gyerekkel (pl. verekszik vagy ot bantjak), ha megsérül, arról tájékoztatnak?

Milyen gyorsan valaszolnak az uzeneteitekre? (Pl.egy Facebook csoportban.)

És orulnek, ha megirnatok mennyit fizettek egy hónapban.

Köszönöm.

2019. márc. 8. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Bölcsibe és oviba, szinte minden nap volt. Iskolába ügyeletbe van mire érte megyek így nem tudnak. De ha összefutunk pár hetente mindig mondanak pár mondatot, ha valami extra van egyből szólnak.
2019. márc. 8. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Ja az árak lemaradtak. Bölcsi 72 volt, ovi 100-110 között. Suliba 60 körül fizetünk.
2019. márc. 8. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Mindig rendelkezésre állnak, a bölcsiben saját zárt körű kamerarendszer volt, amit egy adott kóddal bármikor nézhettek a szülők. Válaszolni inkább személyesen válaszoltak, mikor mentem a fiunkért mindig szántak ránk 5-10 percet elmesélni a napi történéseket, pozitívakat és negatívakat is. Ez havi 80 ezer volt.

Iskolában szintén tájékoztatnak mindenről, levelet küldenek, vagy személyesen beszéljük meg. Facebook csoportot nem nagyon használjuk, inkább telefonon értekezünk. Tandíj valamivel több mint 3 millió tanévente.

2019. márc. 8. 17:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ha lenne meg, orulnek.
2019. márc. 9. 11:27
 5/5 A kérdező kommentje:
És nem tudom ki pontot: nem én.
2019. márc. 9. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!