Mennyire megy a csúfolódás az oviba a kiközösítés?
🙄 erre kb 3 evvel ezelott kellett vna gondolni, ha felsz a piszkalastol!
Nyugi, MINDEN neven lehet fogast talalni, nem lesz semmi baj!!
Ne aggódj, ha nem a neve miatt akkor majd más miatt csúfolják. Unokahúgom 5 éves, őt azért piszkálják, mert alacsony(szerintem nem az 115 centi körül van).
Sajnos a gyerekek ilyenek, a többség mindig talál valamit amiért piszkálhatja a másikat.
A gyerekek gonoszak, ha csúfolni akarnak valakit azt csúfolni fogják. Ha nagyon akarják a legátlagosabb neveket is kitudják csavarni, a külső tulajdonságokról, családi állapotról stb-ről nem is beszélve.
Mikor iskolás voltam egy osztálytársam azért gúnyolták, mert az apja és a kamasz testvére főzött rá és ők jöttek érte. Az anyukája elhunyt, és a gyerekek csúfolták amiért az apa és a testvére látta el a sztereotip anyukás feladatokat...
Én attól féltem, hogy mi lesz ha a szemüveg miatt csúfolják majd - az egész oviban csak neki van ahogy tudom -, de egyáltalán nem szerencsére! Egy 2,5 éves fiúról hallottam, hogy a nagyobbak kezdték piszkálni amiért ülve pisil, de ennyi.
Tavaly ballagott a lányoméktól egy amerikai kislány, 'teljes értékű' gyerek volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!