Nyolcévesnek dezodor?
Kisfiam panaszkodik, hogy neki büdös a hónalja már délelőtt az iskolában. Nem izzadós gyerek, nem tapasztaltam vele kapcsolatban ezt, nincs sem osztálytársak, sem tanítók felől ilyen jelzés. Mindenesetre őt zavarja. Gondoltam utánanézek, mit adhatnék neki erre az esetre... de jó lenne célirányosan menni, keresni.
Létezik ilyen kisgyereknek valamiféle dezodor? Még ha csak amolyan "placebo" is. illat, alkohol, mindenmentes, csak hogy érezze, tett valamit ellene.
(gondolkodtam hintőporban, talkumban, de igazából azt egyedül nem biztos hogy tudná úgy "kezelni", hogy ne legyen mindene tiszta fehér tőle)
Nem tudom már hányadik voltam,a 9 éves az harmadikos. Lehet hogy te már akkor impulssal fujdogaltad magad, nálunk az bőven ötödik hatodiktol volt jellemző... Mindegy, a kérdés nem ez volt.
7,5 éves fiamnak hozott múltkor anyósom férfi tusfurdot. Borzalmas volt azzal a férfi illattal korbelengve. Azért ne szaladjunk ennyire előre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!