Meddig használta az alvókát?
Mikor hagyta el a gyereketek az alvókát?
És a cumit?
Nem mondanám h elhagyta. Nem teljesen önszántából történt. A cumit: 2,5 éves volt mikor odaadta a nyuszinak (húsvétkor) ő meg hozott helyette rollert.
Az alvóka még vele "alszik" délután az oviban is. 3,5 éves
A nagyobb 5,5 éves, 6 hónapos kora óta megvan mivel alszik, mostmár nem olyan szoros a kapcsolat, alszik nélküle is ha éppen nem találja, van, hogy napokig meg sincs, de jobb, ha kéznél van. A cumit 3 èves kora előtt kicsivel hagyta el -nem találta egyik reggel, aztán napokig nem is kereste, én megtaláltam ugyan, de tagadtam. Beletörődött, pedig alig lehetett kirobbantani a szájából.
A kicsi 3 éves, neki egyik sem volt soha.
Alvóka? Sose volt neki.
Cumit valamivel 2,5 év előtt tette le magától.
Fiam 9 éves, egy alvós kispárnája van már születése óta (eleinte csak "rácsvédőnek" volt betéve a kiságyba), a cumit 17 hónaposan dobta el, mikor olyan hörghurutja volt, hogy nem bírta szívni, eldobta, nem kérte vissza, ülve aludtunk.
A lányom 2,5 éves, nincs alvós dolga, napközben nem is alszik már régóta. A cumit kb. 1 éves kora körül vettem el, miután egy nap 5öt szétrágott, de nem is kérte utána.
A 11 éves fiam még mindig az óriás plüssmacijával alszik, csodálom, hogy elférnek az ágyban együtt :D Amúgy már igazi kiskamasz, akinek sokszor azt se említhetem meg, hogy valaha kisbaba volt, mert ő aztán nemiiiis. De a maci az marad :)
Cumit hároméves koráig használt.
Az öccse nem cumizott soha, és sokáig alvós cucca sem volt. Kb. kétévesen kezdett ragaszkodni egyik-másik plüssállatkájához, de változó, hogy éppen melyik a favorit. Most lesz három éves, gondolom nála is el fog tartani még egy ideig a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!