Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Braun infrás fülhőmérője van...

Braun infrás fülhőmérője van valakinek?

Figyelt kérdés

3 éves mult a fiam,és azért szeretnék mert éjjel nem kéne felkeltenem,kipelenkáznom a lázméréshez ha beteg.

Mindenféle tapaszalatra kiváncsi vagyok,esetleg ha tudtok jobbat irjátok meg melyiket ajánljátok.

2019. jan. 27. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

3 évesen még fenékben méred neki?

Nekünk olyan van már kb 10 éves és szuper. A korházakban is ilyet használnak.

Az egyetlen, hogy mikor hideg a fej akkor lehet, hogy 0,2-0,4 fokkal kevesebbet mér. Ezért mikor bekapcsolom rögtön megmérem az én hömet 2xes utánna a lázsnak gondolt egyént. Persze fülenként is változhat, mert pl ha az egyik fülön alszik és rögtön ott méred ott melegebb lehet mint a másik, de a hömérés lényege, hogy 37 alatt van vagy 39 felett?

Olyan soha nincsen, hogy megméred 36 fokot mutat és a második mérésre 40 fokot mérne. Olyan lehet, hogy 38,2 mutat elsöre és 38,6 még is.

Èn nagyon szeretem, mert tényleg nem kell keltegetni a gyereket, és várni sem kell.

Rendelj hozzá 4 csomag fejet még, az elég lesz pár évig.

2019. jan. 27. 16:34
 2/7 A kérdező kommentje:
igen,ő nem egyszerü gyerek,máshol esélyem se lenne mérni neki.de köszönöm a véleményt,én az IRT 3030-ast néztem most
2019. jan. 27. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Nekünk kb. 10 éve megvan külföldön dolgozom gyerekkórházban itt is azt használjuk. Teljesen tökéletes múlt egyébként megalázott nem kell annyira komolyan venni, úgy értem teljesen mindegy hogy 38, 1 vagy 38, 5.

39 allatt eleve nem kell csillapítani, úgyhogy olyan mindegy.

Aki meg lázgörcsre hajlamos annak 37 ,5 nél is már előjön, akkor logikus hogy csillapítja az ember már hőemelkedést is , de azért ez ritka.olyan 3 evente ha van egy lázgörcsös gyerekünk.

2019. jan. 27. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
* Bocsi, életre kelt a telefon. Tehát azt akartam írni , hogy a lázat nem kell annyira pontosam venni , mindegy hogy 38,5 vagy 38, 8. Az a lényeg hogy 37 vagy 39.
2019. jan. 27. 17:26
 5/7 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM:)
2019. jan. 27. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is van, 7 év alatt már a harmadikat vettük, sajnos felmondták a szolgálatot. De nagyon szeretjük, kényelmes, viszonylag pontos is.
2019. jan. 27. 18:08
 7/7 A kérdező kommentje:
szoval akkor ár-érték arányban jonak mondhato(mindenböl ki lehet fogni rosszabbat,előfordul szériahiba)
2019. jan. 27. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!