Féltékeny az újszülött babucimra a mostoha bátyja. Mit tegyek?
#32 Legalább helyesen tanulj meg írni, és értelmezni a kérdést, ha már ellenállhatatlan vágyat éreztél analfabétán ide irkálni!
Köszönöm, de nem kell minden funkcionális analfabétának csak azért ide firkálni mert unatkoznak. Valóban ősanyák........
Hát én se irigylem a pasast,pedig nem mai csirkosz vagyok,és 3 gyerekes családánya..
58N
Amíg az egyik babuci, a másik meg mostoha, addig féltékeny is lesz...
De ne legyél már ilyen korlátolt, hogy ezt nem látod!
Ugyan már. Mit vársz egy gügyögő anyucikától? Egyirányú utca az egész nő. Jó cserét csinált a pasas, de meg is érdemli.
Egy újabb debil "anyuka"...
De remélem inkább csak egy troll, aki kamuzik! Nem lehet ennyire debil, aki gyerekeket nevel!
A babuci mindent elárult. Többek között azt is, hogy a gyereked körül forog a világ. Az a fiú néhány napot van az apjával, a babucikád meg még (!) minden egyes nap. Szamolnod kellet volna ezzel, amikor egy gyerekes pasival jöttél össze, és tetted szét a lábad neki. Ahogy írták, ennek a dolognak a kezelését nem most kellene elkezdeni, amikor már itt az újszülött, folyamatosan kellett volna. A "mufurc" szót olvasva, nem hiszem hogy sikeresek lesztek ezek kezelésében.
A fiú meg nem mostoha, hanem féltestvér.
Szegény kisfiú...:(
Te meg mássz ki a "babucidból" és akkor béke lesz.
"Nem tűntem el, megszopiztattam a kincsem, vacsoráztattam a párom"
És nekem is ebédidőmben kell feljönnöm ide, mindjárt kijön a jó kis krumplifőzelék :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!