2 év körüli gyereketek használ valamilyen digitális eszközt? (Tvn kívül)
Tv-t nem néz úgy konkrétan hogy most berakjak minimaxot,hanem okos tv-n nézhet hbo go-n 1-1 rész mancs őrjáratot vagy láng a szuperverdákat, vagy barney és barátai youtubeon, plusz apja pokémon mániás néha belenéz ő is de ez 2x 20 perc kb egy nap.
Telefonon nagyritkán szokott játszani babás játékokkal, de ez nem olyan sűrű.
Nem tiltok semmilyen elektromos kütyüt így tehát, csak be van szabályozva mennyit nézhet.
Szerintem az arany középút a legjobb ebben.
Érdekes a környezetembe is ezt tapasztalom más anyukáktól, csak az itteni anyukák mantrázzák folyton hogy iskolás korig ördögűzés áldozata lett az elektronika.
Kedvelem a minta szülőket.
Se tv, se tablet , se telefon.
Aztán lemegyek a jatszora a gyereknek 0 figyelem,mert nyomkodjak a telefonokat és sorozatokrol beszélnek amik a tv-ben mennek... Jeeee!!!
Nem altalanositok, akinek nem inge nem veszi magára.
2 éves. Naponta 2 mese a tv - ben: traktor Tom meg a tűzoltó Sam.
Telo és tablet nem érdekli.
Időben sztem fél óra a 2 mese.
Együtt nézzük, elmagyarazom mit lát.
Aztán irány játszani. Kb ennyit ül egy helyben amúgy
Tvn Nick Junior, telefonon YouTube mesék.
19 hónapos.
Időben nem tudom pontosan, keveset ül a fenekén, folyton megy.
Nem szabadkozom, senkinek nem kell el számolnom, más véleménye nem érdekel.
Úgy nevelem ahogy jónak látom.
Nem tartom jónak sem szabadjára engedni, de teljesen tiltani sem.
Nem, 2 évesen a gyerekeim max mesét néztek ébredés után és fürdés előtt este a tv-ben.
Én nem vagyok egy szuperanya típus de ami rettenetesen felháborít az az, amikor egy 2-3 évesnek (vagy kisebbnek) telefont-tabletet adnak a kezébe, hogy játsszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!