Vakbélműtét után mehet 3 nappal elsős fiam suliba? Eddig nem hiányzott semmit sem, de a tanító néni szólt,1 hêt hiányzás után biztos az évismétlés.
Minket két nap után kiengedtek, Szolnokon a Hetényiből.
Sajnos a tanító néni mindenért ezzel fenyeget mindenkit. Csalódás volt az egész iskola, napi 7 órájuk van, egyszerre nem is iskola otthonos rendszer lett mert sok a hazajáró.
Az is gond volt, hogy milyen ceruzát vettünk, star wars mintás volt. De ilyet tilos szerinte mert elvonja a figyelmet.
Azt mondta hétfőn vigyem a fiam suliba majd figyel rá, hogy ne mozogjon. De biztos nem viszem be.
6 napja volt vakbél műtétem. Mentővel vittek be a sűrgősségire, másnap hajnalban már meg is műtöttek. A lényeg, hogy 3 napja engedtek haza, és a kocsiút egy szenvedés volt a varrataimnak. De egy 6 - 7 éves gyereknek meg pláne...
Én is menni akartam suliba, mert a kiengedésem pont vasárnapra esett, de amilyen passzban voltam, örültem, hogy éltem. Bemenni a suliba, figyelni a 7 - 8 óráimon, aztán hazabuszozni, ahol tuti nem tudok leülni... igen, kell mozogni, de ezek a hétköznapi feladatok még koraiak, megerőltetőek. Az a 4 - 8 hét fontos gyógyulási idő, jobb betartani, mint, hogy egy sérvet kapjon az ember.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!