Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha náthás vagyok, egy ölelésse...

Ha náthás vagyok, egy öleléssel tovább adhatom?

Figyelt kérdés
Tudom buta kérdés,de adott egy bitang gyenge immunrendszerű gyerek és most én vagyok a fögonosz a szülei szerint mert karácsonykor megöleltem és másnap beteg lett,nem köhögtem rá,de pár méterrel odébb tőle kifújtam az orrom és ugye pár órát együtt voltunk egy légtérben. Bánt a szülei vádaskodása,okozhattam én a betegségét?
2018. dec. 27. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen, ha egy légtérben vagytok. Lányom is mindent így kap el. De nem gondolnám biztosra, hogy tőled kapta el, 1-2 nap kell, hogy kijöjjön rajta.

Lányom úgy lett influenzás, hogy közösségbe nem járt még, boltba sem vittem, sehova, mégis beteg lett. Családba senki nem volt, valószínű ruhán-kezén hoztuk haza neki. Viccen kívül.

2018. dec. 27. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Mivel levegőben terjed és egy légtérben tartózkodtatok, ezért akár megölelted akár nem, igen jó eséllyel tőled kapta el.
2018. dec. 27. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, a nátha cseppfertőzéssel terjed. Megölelni sem kell, elég, ha egy szobában tartózkodtok. Hogy kinek kellett volna távol maradni, azt nem tudom. Persze nem 100%, hogy te voltál, bárhol máshol is elkaphatta. Ha tényleg kórosan gyenge a gyerek immunrendszere, akkor jó lett volna előre megbeszélni a szülőkkel, hogy melyikőtök marad távol.
2018. dec. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!