Mit tegyek, a lányom mindent egyedül akar csinálni?
Figyelt kérdés
19 hónapos, de minden t egyedül akar csinálni, és hisztizik, ha nem hagyom, vagy nem tudja megcsinálni. Itt nem apró dolgokra gondolok, metr ezt hagyom, hadd próbálkozzon, hanem a balesetveszélyes dolgokra. Pl tudom, hogy még nem képes a játszótéren a tűzoltórúdon 2m magasról lecsúszni, ő ott ordít, és toporzékol, hogy egyedül akar csúszni. És hasonló dolgok. Ilyenmkor mit tesztek?2010. jún. 28. 13:43
1/5 anonim válasza:
hagyom akkor is, persze ott állok és belátja a rúd tetején, hogy nem tud egyedül lecsúszni és akkor megkérdem, na segítsek? Ritkán nem a válasz. Legközelebb meg meg sem próbálja egyedül. Ami meg olyan arra megtanítom, hogyan kell és azt szívesen veszi.
2/5 anonim válasza:
ami fixen veszélyes: nem hagyom, és elmondom miért. pár alkalom után megérti. ami olyan, azt megmutatom hogy kell, és csinálhatja. ha veszélyes, de tudok benn esegítnei: alternatíva: vagy hagyja hogy segítsek, vagy nem csinálhatja.
3/5 anonim válasza:
Én is hagyom, vigyázva, hogy esetleges esésnél el tudjam kapni.
Ha kell segítség, akkor kérik is.
Két méter magasra hogy mászik föl?
Mert pl. a mászásnál is, amíg ő tud, biztonsággal.
4/5 A kérdező kommentje:
ezt csak példának írtam, ez egy vár része. Az az igazság, hogy hiába várnám lent, hogy segítsek, vagy elkapjam, olyan messze van a rúd, hogy nem éri el. Másrészt terhes vagyok, és nem tudok olyan fürgén menni utána. A magyarázat sajnos nem segít. :(
2010. jún. 28. 14:13
5/5 anonim válasza:
Én is igy vagyok vele.Ami tuti veszélyes nem hagyom, vagy csak akkor ha segiteni tudok.Ha nem tetszik vagy befejezi a hisztit vagy hazamegyünk.Ennyi a választási lehetősége:)
Pár ilyen alkalom után nyoma sincs a hisztinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!