Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyermekeddel miket...

2 éves gyermekeddel miket játszotok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Játszón sokat vagyunk, de a kertben nagyon jól elvan.

Bent autózunk, nagyon sok autója van, sokszor egy órán át elvan vele. Szereti a könyveket, mese dvd-ket, és mivel nálunk elég nagy a lakás, tudunk focizni. Betűkirakó, ő az összes betűt ismeri, szereti rakosgatni. hirtelen ennyi.

2010. jún. 28. 13:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Kisautozunk,rajzolunk,mesélek neki,labdázunk.Ö motrOzIk én nézem :D gyurmázunk stb 23honapos
2010. jún. 28. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Lányom van, szeret babázni, bújócskázni (megmondja hová bújjak aztán sikongatva megtalál), szereti a könyveket, énekeltet magának, néha már felismerhető, hogy ő is énekel. mesefilmek nem érdeklik, az épító kocka sem. Nagy kedvenc a futás, kiabálja, hogy futás mi meg rohanhatunk utánna.:-) Nálunk nincs játszótér, jó idő esetén hetente egyszer megyünk, olyankor le sem lehet vakarni a csúszdáról.
2010. jún. 28. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!!

Tornyot épít kockákból és megtapsoljuk miylen magasra építette,nagyon szeret mostanában szinezni,én is szinezek ő is a maga módján!Homokozunk,focizunk,fogócskázunk!Olvasunk,szavakat tanulunk könyvből,ja és modogatjuk az ABC-t,kábé ennyi jut eszmebe!27 hós a fiam!

2010. jún. 28. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálunk a sláger ha krétával rajzolunk a betonra:)

A mesekönyvek, épitőkockák, kismotor,babák, kiskonyha,homokozó amúgy 22 hónapos a kislányom.De ha csak a kertben ültetek egy virágot és ő jön segiteni azt is nagyon tudja élvezni.Ha jó idő van a kismedence elengedhetettlen.

2010. jún. 28. 15:54
 6/7 anonim válasza:
Ezen az oldalon is vannak jó ötletek: www.mokaestanulas.blog.hu
2010. jún. 29. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem még pici babám van, de múltkor vettem a Libriben egy tök jó könyvet, az a címe, hogy "Anya, taníts engem!", szerzője Deákné B. Katalin. Ez olyan játékokat, fejlesztési lehetőségeket tartalmaz korosztályokra lebontva (születéstől iskoláskorig), hogy sok esetben az anyukák eszébe sem jutna, hogy mi mindennel lehet játékosan lefoglalni a gyerekekek, amit élveznek is, fejlesztik is őket és közben nem tízezrekbe kerülő csillivilli játékok. Nézz utána, szerintem nagyon megérte megvenni. 3000 Ft volt, de iskoláskorig aktívan használni fogjátok!!!
2010. júl. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!