Bárányhimlős gyerekkel karácsonyozni rokonhoz Ti mennétek?
Elég értelmes rokonaitok lehetnek:D:D
Nem.Nem mennék bárányhimlős,lázas gyerekkel semerre.
Dejogy mennék. Lázas gyerekkel se indulnék útnak, nem hogy bárányhimlőssel..
Az enyém tavasszak volt bárányhimlős, az ügyelet és a háziorvos is azzal kezdte, hogy akkor most két -három hétig sehová se menjünk. Az orvoshoz kellett 2-3 naponta visszamenni. Nem csak azért nem lehet vele kimenni, hogy ne fertőzzön mást, hanem a sebek elfertőződhetnek, illetve ilyenkor úgy le van gyengülve az immunrenszere, hogy bármit még összeszed és szővődmény alakulhat ki. Továbbá fontos még az egyenletes meleg biztosítása, betakarva a gyereket, hogy jól kijöhessenek a kiütések. Az még fontos dolig 2-3 napig olyan cudarul volt + még két nap, amíg csak jöttek kifelé a kiütések, hogy kínzás is lett volna neki bármilyen utazás. Én felnöttként is elkaptam tőle 2-3 napig majd meghaltam, minden bajom volt. Ez nem csak egy kis nátha...
Így biztos, hogy nem vinném, pláne ekkora útra. És ha az enyém nem lenne beteg, de más a családból így hozná a sajátját, nagyon mérges lennék.
Nálunk annyiból jó a helyzet, hogy mindenki városon belül van. Így ha csak pöttyös lenne, de amúgy jól érezné magát, anyámhoz például elvinném, ha szeretné, mert ott rajtunk kívül csak anyám meg a tesóm van, de ők már mindketten voltak bárányhimlősek. De ha rosszul érezné magát, akkor oda sem mennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!