Fehéres lepedék szerü foltok a kisfiam fogacskáin mik lehetnek?
Figyelt kérdés
Nem lepedék mert nem tudom lemosni fogkefével sem,talán romlani keztek a foagi a 2,5éves kisfiamnak??:(
Vigyem fogorvoshoz?Reggel este mossuk a fogunkat!
Nem nagyon fogyaszt cukrot,édességet!
Köszönöm s válaszokat!
2010. jún. 27. 22:47
1/4 anonim válasza:
Az én lányom szintén 2,5 éves és az felső 2 középső fogán van ilyen folt. Az összes foga gyönyörű szép, hófehér, de ezeken sárgás folt van. Nekem a lányom állandóan a fogkefét rakja a szájába magától, de nem mindig teszek rá fogkrémet neki, de nem jön le. Ha én mosom a fogát, akkor sem. :S Szerintem én azért megmutatom egy fogorvosnak és csak ezt tudom ajánlani Neked is. Egyenlőre ne idegeskedj, de minél előbb vidd el. Én jövő hét közepére kaptam időpontot.
2/4 anonim válasza:
Nekem kamasz korban jött elő. Ez egyfajta fogszerkezet romlás. Mindenképpen fogorvoshoz kell vinni, de nyugtasson a tudat, hogy ha kipotyognak a tejfogak, utána az alatta levő fogak nem lesznek ilyenek. Persze csak akkor, hogyha nagyon odafigyeltek a fogak ápolására. A túl sok fogmosás sem tesz jót, mert koptatja a fogakat és ezáltal gyengíti.
3/4 anonim válasza:
Ez eleg sok minden lehet. A legvaloszinübb a kalcium hianya vagy fluorid tuladagolas(sok fogkrem lenyeles) ezek okozhatnak elszinezödest. De lehet hogy a foga alapbol ilyen, ahogy irtak elöttem is rossz a fogszerkezete. De fogorvos es ö majd megmondja a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!