Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vigyem bölcsődébe a lányom?

Vigyem bölcsődébe a lányom?

Figyelt kérdés
Kislányom februárban volt 2 éves. Anyósom teljesen rajta van, hogy el kell vinni bölcsibe, gyerekek közé kell vinni, hogy ne itthon unatkozzon, pedig én itthon vagyok a 3 hónapos kislányommal. A bölcsi a szomszéd városban van (anyósoméknál), így lakcímileg át is kellene jelentenünk, hozzájuk. Sajnos a férjem is az anyjának ad igazat, én viszont egyáltalán nem gondolom, hogy zavar, és nem hiába van az a 3 év együtt, itthon. Ti mit gondoltok erről?
2010. jún. 27. 17:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha nincs rá szükség munka miatt, akkor ne vidd, gondolj bele, másnak lehet, hogy pont arra a helyre lenne szüksége, és így nem tud munkába menni.

Amúgy is, a legtöbb bölcsiben kérnek igazolást a munkahelyről, hiszen tömve vannak, csak az mehet, akinek muszáj.

Nem mintha amúgy a bölcsi olyan rossz dolog lenne, az én fiam is jár már egy éve és imádja, és szerintem jót is tett neki. De ha amúgy is otthon vagy, akkor inkább ne. Ha gyerekek közé akarod vinni (ami tényleg nem hátrány), akkor inkább vidd játszóházba.

2010. jún. 27. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:
40%
Most lehet lepontozni, de nekem egy kicsit más a véleményem. A kislányom júliusban lesz 2 éves. 14 hónapos volt mikor a tesó megszületett. Nem volt semmilyen törés az életében, nincs féltékenység sem semmi ilyesmi, de az idő az fogy, ahogy a tesó is növekszik. Kevesebb idő van a játszótérre, mert a tesót is etetni kell, neki is kell főzni (külön), rá is kell mosni, vasalni stb. Persze igyekszem ügyes lenni, de nem egyszerű. Játszóházba nincs pénzem vinni a gyereket, mert méregdrága, a játszótérrel meg annyi a problémám, hogy esőben, fagyban nem igazán célszerű hosszútávon, ráadásul az ő korosztályából nincs lent gyerek hétköznap, mert mindenki a bölcsiben van. És ő igényli a társaságot. Ezt pedig onnan tudom, hogy ha véletlenül oda téved egy hasonló korú, mindjárt lecsap rá.
2010. jún. 27. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!