Mi a véleményetek arról, ha egy 5 éves kislánynak géppel, néhány mm-esre le van tolva haja?
Nem tudhatod, hogy esetleg a kislány mekkora cirkuszt csinált fésülködéskor vagy hajmosáskor. Ilyenkor érthető, ha nincs hosszú haja.
Nekem akkor lett rövidre vágva mikor tetű volt benne.
#2-es és 3-as:
Nektek is géppel volt lenyírva, pár mm-esre?
Nekem is anyám nagyon pici fiusra vágatta a hajamat mindig. Mert ö sem akart bajlódni a fésüléssel.
Akkor sem nagyon akartam, de persze bele törödtem, mert egy öcsém volt és fiu unokatestvéreim akiknek szintén rövid hajuk volt. Meg hát anyám mindig elhitette velem, hogy így egyszerübb ugrándoznom, meg fára másznom, hosszú haj csak akadályoz...
Majd az iskolában már láttam, hogy más lányok is nagyon jók sportból akár derékig érö hajjal is.
Ìgy kb 9 évesen végre elkezdhettem növeszteni a hajamat.
Èn iszonyatos csunya voltam rövid hajjal.
El is döntöttem, hogy ha lányom lesz nem vágom teljesen rövidre soha a hajukat, söt arra tanítom öket, hogy legyenek büszkék szép hajukra.
9 éves koromig nekem is rövid hajam volt, apukám mániája volt. Rengeteg, vastag szálú, szögegyenes hajam van, nehéz hosszún szárìtani, göndörìtés esélytelen. Többször megnövesztettem, majd elegem lett a kìnlódásból, levágattam.
Azért a pár mm-es hajat kislánynak nem tartom jónak, szerintem a személyiségfejlődésre sincs pozitìv hatással. Remélem, nem gendereznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!