Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akkor is mehet bölcsibe a...

Akkor is mehet bölcsibe a kisfiam ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Most küldték ki a papírt hogy felvették az ősztől, de közben terhes vagyok amiről még nem tudnak.
2010. jún. 26. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

Nyílván ki fog derülni, hacsak nem apa viszi ezentúl mindig a gyereket. Amúgy el fognak tanácsolni.

Miért nem maradhat veled otthon a kicsi, ha úgyis otthon leszel a babával?

2010. jún. 26. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
nálunk a beiratkozás feltétele, hogy vigyek munkáltatói igazolást, hogy dolgozom.
2010. jún. 26. 21:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem gond ha itthon marad se csak mivel még nem beszél és 2 éves jótt tett volna a beszédfejlődésének ha mehetne.
2010. jún. 26. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk most volt a bölcsibe szülői, ahol az egyik anyuka kismama lett, ő kérdezte, hogy attól felveszik-e a gyerekét, azt mondták neki,hogy a szülési szabadság idejére igen, de neki kell eldönteni,annyi időre érdemes-e beadni.
2010. jún. 26. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Hát a szülésig mindenképp járhat, lehet, hogy utána sajnos nem...

De a szülésig igen, hiszen vagy dolgozol, vagy táppénzen vagy (amihez a bölcsinek nincs köze).

2010. jún. 26. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanez van, megjött a papír, hogy felvették a fiamat a bölcsődébe. Több okból sem mehet, pl. mert kérnek igazolást a munkába-állás időpontjáról és Gyed alatt egyébként sem vagy jogosult ilyen szolgáltatásra, tehát hivatalosan nem is mehetne. Szóltam is nekik, hogy visszamondom az igénylést, aminek nagyon örültek, hisz így azonnal tudtak értesíteni valakit, aki dolgozni megy, akinek nagyobb szüksége lehet bölcsire.

Örültem volna, ha megy, nincs a környezetünkben gyerektársaság és biztosan nem könnyű a picibaba mellett, de legalább velünk lesz, velünk fejlődik.

2010. jún. 26. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne a bölcsitől várd hogy beszéljen. Foglalkozz vele te otthon. Kettő évesen a kisfiúk amúgy sem cserfesek. Most kezd beszélni, napról napra jobban. 26 és 5 hónapos kisfiam van
2010. jún. 27. 09:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Most voltam a bölcsiben szülőin, és itt azt mondta az egyik anyukának a bölcsődevezető, hogy a szülést követő 20. hétig járhat a "nagy" a bölcsődébe valamilyen rendelet szerint. Gondolom, azért attól is függ, hogy mekkora a várólista az adott intézményben, de itt ezt mondták. Ha meg terhesen visszamégy dolgozni a következő babáig, akkor miért is ne mehetne?
2010. jún. 27. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Tehesség alatt, ha dolgozol és Tgyás alatt mehet bölcsibe, azt viszont neked kell eldöntened, hogy megéri-e, hisz így a fél-éves Tgyás után ki kell íratnod. Gyed alatt semmiképp nem jár.
2010. jún. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!