Lego készletek összekeverését matricák felragasztását engeditek a gyereketeknek vagy gondoltok a későbbi eladására így nagyon figyeltek rá?
😂😂De hulyek vagytok (a jo ertelemben). Jot rohogtem. De azert van valami a kerdesben, amennyiben pl. tevhniklegora gondolt, annal pl. nem mindegy. A sima legot amugy hasznaltan en kilora lattam, hogy legtobbszor ugy aruljak, ha mar az eladas is szempont.
Mi most kaptunk ajandekba egy zsak lego duplot, 5-10 eves szeria, a mi meglevoink ujak, mind ossze van ontve egy nagy ikeas dobozba, eleg elvezhetetlen lenne vele ugy jatszani, ha folyton ra kene szolni a gyerekre, hogy ne keverje ossze. Eleve a lego azert is jo, hogy a fantaziajukat megmozgassa, pont ez a jo benne szerintem, hogy ossze is lehet kombinalni a keszleteket. Szerencsere nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, hogy erre figyelni kelljen.
Az első hozzàszólàson még most is röhögök, majdnem félrenyeltem, pont reggelizek :)
Semmit nem adtam el soha, ha màr nem kellett, elajàndékoztam olyan csalàdoknak, ahova tényleg kincs volt.
A legónàl csak annyi kikötésem volt, hogy egy helyen legyen porszívózàs előtt, mert onnan biztos nem halàszom ki.
A gyerek azért kap jàtékot, hogy jàtszon vele, nem azért, hogy méterekről rànézhessen.
Amúgy Kérdező te úgy veszel jàtékot, hogy majd eladod?
Nemàr.
Meg olvasni rossz, szegeny gyerek akkor hogy jatszhat vele?
En adtam el jatekot ( egyedul nevelem, mi raszorultunk egy idoben ) , DE persze csakis olyat amit mar kinott, baba jatekokat, 2 nagy zsakkal, de sosem az volt, hogy eladas miatt nem jatszhat vele ahogy akar.
Mivel ez egy olyan játék aminek több ezer apró alkatrésze van, nyilván nem lehet vigyázni arra hogy nehogy összekeveredjen. Vagy ha mégis erre vigyáznánk akkor élvezhetetlen lenne vele a játék, hiszen nem tudna kedve szerint építeni, pedig ennek pont ez a lényege, úgy meg mi értelme az egésznek??
Szóval nyilván ilyesmire nem figyelünk, ha egyszer eladásra is kerülne, az valószínű ömlesztve lenne.
A kirakási útmutatókat érdemes elrakni hogy újra ki lehessen rakni ugyanazokat a modelleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!