Ti felfogadnátok bébiszitternek a bölcsődei gondozót?
Magánbölcsibe jár a gyerekünk, heti pár napot, fiatal, gondos gondozói vannak, szereti őket.
Ők vállalnak gyerekfelügyeletet, ha jól értem, zsebbe. Néha egyszer-egyszer (mondjuk egy mozira) ti igénybe vennétek ezt, ha nem lenne fizetetlen segítségetek? Vagy szerintetek fura pluszban fizetni nekik?
Kedves Kérdező!
Azt írod van rá lehetőség,nektek van rá igényetek,akkor használd ki.Semmi etikátlan nincs benne szerintem.
És pont a múltkor gondolkoztam ezen, én CSAK a bölcsődei gondozóra hagynám, senki idegenre nem(főleg nem egy 16 évesre).Engem pl baromira hidegen hagyna,ha pistikére, vagy natasára vigyáz a szabadidejében.
10- es , komolyan, nem értem, itt 2 éves bölcsödésről van szó milyen kivitelezés?
Hogy majd jobb minőségű popsi krémet ken rá amikor pelenkázza? Vagy majd több almalét kap?
Bölcsőde az nem oktatási intézmény a bölcsőde az gondozás.
Igen..
És nem lenne fura
Mivel kivételezne megis bölcsiben egy gondozó?
Ismerek ilyet amúgy.. A kicsi,csaladi ovi/bölcsiseket engedik altalaban "maszekolni"
Egy bölcsist akár etikátlan akár nem, szívesebben bíznék a saját gondozónőjére, mint bárki másra.
Őt ismeri, elfogadta, egy idegen gondozónénivel elsőre nem lehet csak úgy otthagyni ahogy egy idegen egyetemistával sem.
Plusz neki van képzettsége, az egyetemista meg lehet csak pénzt akar keresni de nem akar árut feltölteni. Ha a gyerekkel valami történik a gondozónéni tudni fogja, mit tegyen.
Természetesen.
Szerintem sincs benne semmi etikátlan, nem is értem miért lenne...
Sőt még örülnék is neki, legalább ismerem én is, a gyerek is, nem kell idegent keresgélni vagy hozzászoktatni a gyereket. A lehető legjobb választás, nyugodtan.
Simán felkérném ez nem kérdés.
Kérdem én. Mivel jobb 1 gimnazista valaki aki soha nem látta a gyerekemet, mint 1 gondozó aki minden nap látja, ismeri, foglalkozik vele? Valószínűleg a gyerek is szereti, megbízik benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!