Valaki már megvette a gyerekének a karácsonyi ajándékot? És ha igen, mit? Mennyi idős?
Igen, már megvettem.
Mindenkiét.
Nem, nem "új mánia", hanem régi, ésszerű időbeosztás. Ugyanis egyetlen embert sem ismerek, aki ne kezdene el november végén hisztériázni, egészen december végéig, hogy tömeg van a plázákban, a bkv-n, és meglepődik, hogy év végén itt a karácsony és neki ezer dolga van és jajj, de nehéz az élet ...
Nálunk minden meg van véve, sőt, azon ételfélseségek is, melyeket egyébként is fagyasztva tárolnak vagy elállók.
Mi decemberben már csak élvezzük az adventet, kényelmesen, kipihenve. Édesanyám ajándéka pl. augusztus óta a szekrényben pihen, mert akkor kaptam meg valamit kedvező áron, amire vágyik.
56%-os neked mi közöd van hozzá, ki mit ad a saját családjának? Tudod vannak emberek, akik jobban örülnek olyan dolgoknak amiket el lehet használni, hasznosak, mint az ezredik porfogó ajándékot, csak mert jól néz ki, és drága volt. Idősebb szülők pl pont ilyenek sok esetben.
Tudom nehéz elhinni, hogy vannak emberek, akiknek nem a pénz körül forog minden, mint neked, aki örökké azzal reklámozza magát hogy hány százezret kölött már a gyerekére mert van valami ünnepnek kikiáltott "hatalmas" esemény lásd mikulás.
Lehet több szeretet van más illatcsomaga mögött, mint a te drága ajándékaid mögött, aminek úgy is az a lényege hogy "dehát az drága volt".
Nem mondtam, hogy drága valamit kell venni, hanem mondjuk olyat amiben érezni, hogy gondoltál is a másikra.
A fiam azért nem szereti a csokit, mert nem szereti, sosem mondtam neki, hogy egészségtelen, egyszerűen nem ízlik neki, én sem szerettem soha.
Egyébként az nyilván nem gond, hogy ő lefikázza azt, hogy a gyerek játékot kap mikulásra, csak az, hogy én szóvá teszem, hogy ennél érzelem mentesebb ajándékot nehéz lenne venni.
Fiam sem eszi meg a csokit és az édes dolgokat is utálja. Nagyobb öröm neki a sajt mint a csoki. Pici korától utálja. Mikulásra is egy csomagot kap, azt is az apja eszi meg esetleg süti tetejére olvasztom. A mikulás legot, kifestőt és lego adventi naptárat hoz majd és ha találok akkor star wars mintás pizsit.
Legokat megvettem már kuponnal. Még lehet veszek lego csoda kittyt mert imádja ha akciósan találok.
Karácsonyra ps4 lesz lego és fortnite játékokkal. Egy ropi naplója köNyvsorozatot is szeretném negvenni
"Nem mondtam, hogy drága valamit kell venni, hanem mondjuk olyat amiben érezni, hogy gondoltál is a másikra."
Egy sekélyes ostoba ember vagy: nem a pénzben fejezzük ki, hogy mennyire gondolunk a másikra. Akinek van dögivel az is levehet valamit a polcról ami jó drága de az akadt kézre, illetve olcsó dolgot is lehet szeretettel adni.
Téged minősít hogy ezt magyarázni kell neked.
És igen leszólják azt aki egy névnapból is akkor ajándékozást csap mintha karácsony lenne kb, mert az ilyen ember gyereke szokik hozzá ahhoz, hogy nincs olyan dolog a világon amit ne kapna meg bármilyen apropóra. Mikuláskor meg névnapkor is repkednek a százezrek, aki meg szerinted sablonos ajándékot vesz még az a hülye.
Az a baj, hogy neked még a szövegértelmezés sem megy. Senki nem beszélt százezrekről, csak arról, hogy nem csokit, hanem játékot kap a gyerek.
Illetve arról, h9gy egy old spice ajándék csomagon egyből látszik, hogy egy másodpercet nem szánt az ajándékozó az ajándék kitalálására. Ugyan ennyi pénzből ha akarna lehetne személyes ajándékot is venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!