Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5,5 éves gyermeked mennyit...

5,5 éves gyermeked mennyit Tévézik?

Figyelt kérdés
Van a szobájában tv? Ovi után mivel foglalja le magát,otthon mennyit engeded tévézni?

2018. szept. 24. 09:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek
2018. szept. 24. 12:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Érdekel, hogy a 3-as válasz miért nem hasznos és mely része nem a kérdésre válaszol?
2018. szept. 24. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk pont ötéves a fiunk. Televízióműsort sosem néz (mi sem), csak DVD-t. Nem minden nap, kb. másnaponta, amikor kedve van hozzá, megnéz egy részt a Vízipókból vagy a Bob, az építőmesterből vagy más hasonlóból. Ez 10-20, max. 30 perc képernyőnézés.

Ovi után jó időben kint szokott játszani, most már inkább bent. Tologatja a kisautóit, épít az építőkockákkal stb.

Érdekes, hogy az első 3 válasz totál le van pontozva, meg a későbbiek is eléggé, egyedül az áll magasabban (4.), aki sokat tévézik.

Röhej ez a pontozás, komolyan mondom...

2018. szept. 24. 14:32
 14/14 A kérdező kommentje:
En nem pontoztam le senkit..az en kisfiam is kicsit rakattant a tvre ezért most megszüntettem ezt nála es helyette mas elfoglaltságot csinálunk ezért kérdeztem nálatok hogy, van a tv kerdes.
2018. szept. 24. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!