Neked a Krisztofer vagy a Brendon név tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 14:19
11/20 anonim válasza:
Hát, brenkónak nem hívnám a gyerekemet, csicskafejnek meg végképp, de ti tudjátok, ha amúgy is szerencsétlenek vagytok, akkor teljesen egyremegy.
12/20 anonim válasza:
Egyik sem, nekem nagyon ellenszenves nevek. De ha mégis csak ebből a kettőből lehet választani, akkor Krisztofer, abból egy magyart ismerek legalább, Brendonból egyet se.
13/20 anonim válasza:
Legyen inkább Dzsordzsó Ármáni
14/20 anonim válasza:
Szerintem inkább Rikárdó legyen :)
16/20 anonim válasza:
Brendon 😂 Nem volt más ötlet ezért a babaáruház jobb híján megteszi? Akkor már inkább legyen Stokke 😂
17/20 anonim válasza:
Vagy ne babanév legyen, hanem felnőtt! Pl. Szexshop
18/20 anonim válasza:
Egyik sem tetszik igazán, de ha muszáj választani, akkor Krisztofer. A Brendon olyan idegenül hangzik nekem.
Nem lehetne inkább Krisztián?
19/20 anonim válasza:
Mindenki ki van akadva hogy a Brendon egy babaáruház. Ennyi erővel a Zara egy ruhamárka a Szofi egy cigi, Szófia kikötőváros stb mégis előszeretettel adják ezeket mostanában.
Nem, nem tetszik a Brendon név, de manapság már nem is nagyon van olyan, amiről ne lehetne asszociálni bármire.
20/20 anonim válasza:
Na lepontozott a millió Zara és Szofi anyuci:-D Egy Krisztofer és Brendon se rosszabb Mint egy Zara vagy Szofi. Mind a négy erőltetett, külföldi és nincs magyar vezetéknév amihez jól mutatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!