Milyen társasjátékot tudtok ajánlani 5 éves kislánynak?
Szia! Én nagyon társasjáték-párti vagyok, sztem, ha a családtagok is "vevők" rá a legjobb szabadidő eltöltési lehetőségek egyike. Nálunk a húgom meg én avgyunk társas-mániások :)Így mindig akad kivel játszani, nem kell unszolni a családtagokat, mert a férjem pl. nem dobja el magát a társasozástól.
5 éves kortól lehet különböző kártyajátékokat venni, römit, dominót is. A mi hároméves kislányunk a nyáron kapta ( a húgomtól) a 4 első társasjátékom játékot, a Ravensburger gyártja. A bookline.hu-n is meg lehet rendelni, nagyon jópofa, színes a dobókocka nem számos, kicsiknek ill. kezdő társasjátékosoknak kitűnő. Az ötévesek azért már játszhatnak más típusú játékokat is, mondjuk számozott dobókockával.
Nálunk bejött még a A róka és a kacsák nevű, s Benjámin elefánt kalandjai is. Nézz körül a discoveryjatekbolt.hu oldalon is, korra lebontva vannak a társasjátékok kategorizálva.
Ne feledd, a társasjáték nem olyan mint a Barbie, amivel csak jól elvan a gyerek, mert egyedül is eljátszik. Ha társasjáték vásárlásra szánod magad, társa kell lenned a játékban is :)
Kellemes téli társasjátékozós délutánokat kívánok nektek, szép ünnepet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!