Hogy oldjuk majd meg a kisfiammal a reggeli pisilést olyan helyen, ahol bent nincs WC?
Figyelt kérdés
Tanyasi házban fogunk aludni, WC nincs, illetve a kert túlsó végében.2018. aug. 12. 10:15
1/21 anonim válasza:
Oda miért nem lehetne menni?
Időben elkell indulni.
3/21 anonim válasza:
kimegy a kertbe, aztán a napraforgó tövébe elereszti magát. micsoda gondok
4/21 anonim válasza:
Az ilyen életképtelenek minek szülnek??? Ennyit nem tudsz elintézni magadtól???
5/21 anonim válasza:
Bili, vagy pedig a ház mellé kiviszed pisilni.
6/21 anonim válasza:
Ehhez kérdést kell kiírni? Nyár van, 30 ° van éjjel is, hát kiviszed a ház elé egy fához vagy veszel bilit...
7/21 anonim válasza:
Mondjuknugy, ahogy magadnak is megoldod ?????
8/21 A kérdező kommentje:
A jó válaszokat köszönöm! Azért reggel illetve hajnalban, mikor még minden harmatos nincs 30 fok, azért tettem fel a kérdést.
2018. aug. 12. 10:41
9/21 anonim válasza:
és nincs cipője? vagy ruhácskája?
vagy lefagy tán a fütyülője?
10/21 anonim válasza:
Én meg azt hittem,hogy nem vagyok érett a gyerekvállaláshoz..Az ilyen kérdések láttán mindig megnyugszom egy kicsit,hogy nem én vagyok a legéletképtelenebb felnőtt nő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!